23948sdkhjf

R&D Test Systems får ny direktør

Peter Ulrikkeholm tiltrådte 1. januar 2022 som ny administrerende direktør hos ingeniørvirksomheden R&D Test Systems.

Han afløser Axel Jepsen, som har været direktør siden 2017 og siden da har fået virksomheden til at vokse fra 50 til 200 medarbejdere.

Skiftet af direktør kommer som et naturligt led i udviklingen for virksomheden, som i 2019 blev opkøbt af det amerikanske selskab MTS Systems Corporation.

Peter Ulrikkeholm er allerede et kendt ansigt hos R&D, hvor han har været ansat siden 2014 og senest har været i rollen som vice president for den operationelle del af virksomheden, efter han i fem år var business unit director for virksomhedens tidligere Test Systems-division.

- R&D er en unik virksomhed, der er kendetegnet ved de utroligt mange dygtige kolleger. Den tekniske og projektmæssige kompetence i kombination med deres drive og dedikation er helt usædvanlig, siger Peter Ulrikkeholm i en pressemeddelelse.

- Virksomheden er vokset meget og nået rigtig langt i særdeleshed over de seneste år. Mit fokus vil være at realisere potentialet i virksomheden ved at sætte nye mål og drømme sammen med kollegerne – og ved at delegere ansvar, fortsætter han.

Peder L. Rasmussen overtager rollen som vice president, operations. Han kommer fra en rolle som project director i R&D.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078