23948sdkhjf

Morsø Bioenergi under pres

Finansiel Stabilitet kræver, at Morsø Bioenergi inden udgangen af november skaffer 16 millioner kroner. Det efterlader det landmandsejede selskab i alvorlige økonomiske vanskeligheder.
Finansiel Stabilitet, der overtog den krakkede Fjordbank Mors, som havde Morsø Bioenergi til kunde, kræver nu, at selskabet genskaber sin oprindelige egenkapital på otte millioner kroner. Morsø Bioenergi har lige nu en egenkapital på minus otte millioner, dermed skal det landmandsejede selskab inden udgangen af november finde 16 millioner kroner for at efterkomme kravet fra Finansiel Stabilitet. Det skriver TVMidt&Vest.

- Det er frustrerende, at man presser os så hårdt, siger formand for Morsø Bioenergi, Anders Bovbjerg, til TVMidt&Vest. Han mener, at Finansiel Stabilietet optræder uetisk.

Bag Morsø Bioenergi står 73 landmænd, der nu hænger på den 16 millioner kroner dyre regning. Mange af dem er i forvejen hårdt presset økonomisk, derfor er formanden ifølge TVMidt&Vest meget skuffet over, at statens bank har så travlt med at kræve egenkapitalen genetableret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078