23948sdkhjf

Harco Heavy Lifting lander endnu en ordre hos Vattenfall

I sidste uge kunne Esbjerg-virksomheden Harco Heavy Lifting offentliggøre, at man havde vundet en serviceordre på havmølleparken Lillgrund.

Nu er en ny og endnu større ordre tikket ind.

Harco Heavy Lifting skal nemlig stå for udskiftning af hovedkomponenter på alle Vattenfalls britiske havmølleparker i perioden 2022-2025.

Det drejer sig om de fem vindmølleparker Kentish Flats, Kentish Flats Extension, Thanet OWF, Ormonde OWF og Aberdeen OWF, som tilsammen består af 186 vindmøller på i alt 686,3 MW. Det drejer sig hovedsageligt om forskellige typer af Vestas-møller samt en enkelt park med Senvion-møller.

Harco Heavy Lifting har haft et samarbejde om udskiftning af hovedkomponenter som gear, generatorer og hovedaksler på Vattenfall-møller i Danmark, Sverige, Tyskland og Storbritannien siden 2020.

- Vi har arbejdet sammen med Harco Heavy Lifting om udskiftning af hovedkomponenter i cirka to år og ser Harco som en yderst professionel leverandør af specialiseret arbejdskraft. Underskrivelsen af denne kontrakt med Harco sikrer Vattenfall en dedikeret og yderst kompetent leverandør af specialiserede servicer, og vi ser frem til et værdifuldt samarbejde de næste 3+ år, siger Claus Pedersen, MSC supervisor vor Vattenfall Wind Powers afdeling for udskiftning af hovedkomponenter, i en pressemeddelelse.

Henrik Harkes, CEO hos Harco Heavy Lifting, supplerer:

- Vi er yderst tilfredse med det øgede samarbejde med Vattenfall. Med denne kontrakt understreger vi vores fokus på at være absolut førende inden for optimering af offshore MCS-opgaver. For at sikre optimal synergi for både os og Vattenfall, er Harco lige nu ved at etablere en Harco-enhed i Storbritannien. Det vil tage fire-seks måneder at implementere, men vi tror på, at det vil gøre os i stand til at supportere vores kunder endnu bedre end i dag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.485