23948sdkhjf

Blue Water og Danwind indgår strategisk partnerskab

Nyt strategisk samarbejde mellem Bliue Water Shipping og Danwind skal munde ud i totalløsninger for installation af vindmøller både on- og offshore.

Det skriver selskaberne i dag i en pressemeddelelse, hvor det såkaldte joint venture er offentliggjort.

Det nye selskab kommer til at hedde Danwind Blue Water.

- Vi er glade for at kunne præsentere Danwind Blue Water-partnerskabet, som vil give OEM'erne mulighed for at fremskynde udviklingen af vindmølleparker ved at tilbyde fuldt integreret insttationsservice til vindmøller, siger Dan Kjellgren, CEO i Danwind Group i forbindelse med offentliggørelsen.

Joint venturet vil udnytte Blue Waters ekspertise indenfor logistik og godshåndtering, der i samarbejdet med Danwinds højtuddannede medarbejdere indenfor vindindustrien vil generere et integreret serviceudbud, der dækker alle aspekter indenfor vindmølleinstallation.

- Begge virksomheder har omfattende ekspertise og erfaring med at levere services til vindindustrien. Ved at forene kræfterne kan vi tilbyde skarpe og fleksible løsninger til at imødekomme de stigende krav fra branchen, siger Per Jensen, som Global Director Port Service hos Blue Water.

Det nye selskab vil bygge på eksisterende strategiske relationer med industriens OEM-producenter og bliver dermed en nøglepartner, der vil fremskynde udviklingen af vindmølleparker over hele verden.

Dan Kjellgren er udnævnt til CEO for Danwind Blue Water og Jan Westergaard bliver indsat som COO. Per Jensen skal være formand for bestyrelsen, men Søren Messmann og Kim Fialla fra Blue Water vil tage del i den daglige ledelse af Danwind Blue Water.

Danwind Blue Water vil være fuldt operationelt inden udgangen af første kvartal 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11