23948sdkhjf

Vestas vinder 235 MW ordre i USA

Vestas har sikret sig en 235 MW-ordre fra Invenergy til at drive vindmølleprojektet Sapphire Sky i Illinois, USA. Vestas skal levere de to typer vindmøller V150-4,2 MW og V136-3,45 MW-møller i 3,6 MW-driftstilstand til projektet. Det skriver Vestas i en pressemeddelelse. 

- Vi er glade for endnu en gang at samarbejde med Invenergy, en global leder inden for bæredygtig energi, og udvide sektoren for vedvarende energi i Illinois med Sapphire Sky-projektet, siger Laura Beane, præsident for Vestas North America i pressemeddelelsen.

- Som førende inden for vinddrift er det partnerskaber som dette med Vestas, der sikrer, at vi fortsætter med at udvikle en klassens bedste flåde. Vi ser frem til at uddybe vores investering og fodaftryk i vores hjemstat Illinois sammen med Vestas, lyder det Bryan Schueler, Executive Vice President og Construction Business Leader.

Ordren omfatter levering og idriftsættelse af møllerne samt en 10-årig Active Output Management 5000 (AOM 5000) serviceaftale, designet til at sikre optimeret ydeevne af aktivet. Mølleleverancen begynder i andet kvartal af 2022 med idriftsættelse planlagt til fjerde kvartal af 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156