23948sdkhjf

Kabelproducent: Positivt varsel holder stik

Adm. direktør for kabelproducenten NKT, Alexander Kara, bekræfter i en fondsbørsmeddelelse, at virksomhedens 3. kvartal blev lige så positivt som forventet.

De positive takter blev allerede meldt ud i en finansiel opdatering for 3. kvartal 2021, og den varslede fremgang har altså vist sig at holde stik.

- Vi har forbedret vores økonomiske resultater i løbet af 2021, og det fortsatte i 3. kvartal drevet af yderligere vækst i både NKT og NKT Photonics. Det er tilfredsstillende at se, at vi fortsat drager nytte af den grønne omstilling og vores forbedringsinitiativer, siger Alexander Kara.

NKT Photonics producerer fiberlasere, fortsætter med at vokse i takt med at markedsforholdene blev forbedret efter den negative påvirkning af COVID-19 i 2020.

NKT's  præsenterede tirsdag foreløbige regnskabstal for tredje kvartal og opjusterede i samme ombæring forventningerne til hele 2021. I kabelforretningen forventer man nu en omsætning målt i standard metalpriser på 8,9 milliarder kroner og et operationelt ebitda på cirk en milliard kroner.

Læs mere om: NKT
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094