23948sdkhjf

Nordjysk virksomhed leverer nødstrømsanlæg til to nye store datacentre

Brønderslev-virksomheden PM Energi skal forsyne Region Midtjyllands nye datacentre med nødstrøm.

Rent faktisk har virksomheden netop leveret og idriftsat fire nødstrømsanlæg til de nybyggede datacentre ved DNV-Gødstrup, som fremover skal samle al data og IT-infrastruktur for Region Midtjylland.

- Det er et spændende projekt at være involveret i. Det er altid en omfattende løsning, når det handler om IT-infrastruktur, siger Anders Olesen, salgschef hos PM Energi.

Region Midtjyllands nye datacentre erstatter de fire gamle i Holstebro, Horsens og Aarhus. I Gødstrup er de to centre placeret i henholdsvis den nordlige og sydlige del af hospitalsgrunden.

Bygningerne er fysisk adskilte af sikkerhedshensyn, og ved brand, kabelbrud eller andre uforudsete hændelser, supplerer de to centre hinanden, så regionens data forbliver uberørt.

PM Energis leverance består af to generatoranlæg på 1.200 kVA, to generatoranlæg på 1.000 kVA, alt i elektroniske styringer, brændstoftanke, ventilationssystemer og etablering af 19 meter høje skorstene på hver lokation.

PM Energi har i alt 12 generatoranlæg stående ved DNV-Gødstrup. Fire anlæg til datacentrene ved sygehuset og otte nødstrømsanlæg til selve supersygehuset. 

- De to ordrer er helt uafhængige af hinanden og udbudt af to forskellige aktører, men vi er selvfølgelig glade for at være solidt repræsenteret i Herning-området, siger Anders Olesen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078