23948sdkhjf

Husbygger dropper gas: Vil være bæredygtig markedsleder

 Som et element i Hucompagniets ambition om at være markedsledende på bæredygtige tiltag i byggeriet har virksomheden besluttet at stoppe med at lave gasopvarmede huse fra det kommende årsskifte.

- Fra og med 1. jaunar tilbyder vi ikke længere vores kunder huse, der er opvarmet med gas. Udover at vi gerne vil være med til at drive en bæredygtig udvikling, er det også bare udtryk for god rådgivning, siger Martin Ravn-Nielsen og uddyber:

 - Hvis man investerer i et nybygget hus med naturgasopvarmning i dag, så er det simpelthen udtryk for dårlig rådgivning. For der vil kunden blive straffet på gensalgsværdien om 10 år, hvor et gasopvarmet hus vil være alt for dyrt driftsmæssigt.

Det er ikke kun på opvarmningsformer i de nybyggede huse, at Huscompagniet ønsker at skrue op for de bæredygtige ambitioner. Det gælder også på materialerne til byggeriet, som direktøren dog erkender, i dag er forbundet med øgede omkostninger.

Han håber dog, at selskabets udvidede samarbejde med materialeleverandøren Bygma, kan tilvejebringe langsigtede løsninger på området.

Læs artiklen i den fulde længde på Licitationen - Byggeriets Dagblad (Bemærk det kræver abonnement)

Kommenter artiklen (2)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063