23948sdkhjf

Ugens rokader: Nyt fra DCC Energi, Danstoker og Envo Group

Advent Technologies A/S

Kevin Linus Brackman er indtrådt som bestyrelsesformand hos Advent Technologies A/S i stedet for Vassilios Gregoriou (kilde: CVR).

Advent Technologies A/S er leverandør af methanol-baserede brændselsceller.

Avista Oil Danmark A/S

Niels Mathiesen er indtrådt i direktionen hos Avista Oil Danmark A/S og Avista Green ApS i stedet for Benedikt Fuhlrott (kilde: CVR).

Avista Oil Danmark A/S indsamler og genraffinerer brugte motor-, hydraulik-, gear- og andre typer smøreolier.  

Danstoker A/S

Bill Jayesh Shukla er indtrådt som bestyrelsesformand hos Danstoker A/S i stedet for Rakesh Rampratap Tripathi. Samtidigt er Sandeep Suresh Mandke indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Danstoker A/S producerer kedler til blandt andet fjernvarme og industrien. 

Danwatec A/S

Gitte Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Danwatec A/S i stedet for Henrik Tækker Madsen (kilde: CVR).

Danwatec A/S er leverandør af vandværksservice.

DCC Energi

Som en del af forberedelserne til fremtidens eldrevne mobilitet henter DCC Energi nu Rasmus Brandt Pedersen til en nyoprettet stilling som produktchef for eMobility. Dermed opruster energiselskabet, der bl.a. driver Shell tankstationerne i Danmark, med en stærk profil fra elbilsbranchen, der kommer med tung erfaring fra bl.a. Tesla, Green Mobility og Clever.

- Vi har en klar ambition om at være en central del af den forandring af energimarkedet, der er i fuld gang. Det kræver bl.a., at vi som energiselskab tilbyder kunderne nye løsningerne og muligheder på vejen til en grønnere energiforsyning. Her spiller udviklingen af elbilsmarkedet en stadig vigtigere rolle - også for os og de mere end 230 Shell tankstationer, vi driver. Vores strategi er at spille en betydelig rolle på eMobility både på kort og på lang sigt, siger Christian Heise, adm. direktør i DCC Energi.

Eltronic Wind Solutions A/S

Rasmus Uhrskov Jessen og Henrik Elbinger Kjærgaard er udtrådt af direktionen hos Eltronic Wind Solutions A/S (kilde: CVR).

Eltronic Wind Solutions A/S er leverandør af løsninger til både produktion, installation og service af vindmøller.

Envo Group A/S

Bo Asmussen er udnævnt som administrerende direktør hos Envo Group A/S. Hani El-Kaissi er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Tristan Alfredo Lorenzo Briano. Samtidigt er Robert Allan Murray og Yaniv Dror Scherson indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bo Asmussen, Brian Retzlaff og Juan Manuel Rubio. Bo Asmussen er udnævnt som administrerende direktør hos Envo Biogas Tønder A/S. Hani El-Kaissi er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Tristan Alfredo Lorenzo Briano. Samtidigt er Robert Allan Murray og Yaniv Dror Scherson indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bo Asmussen og Juan Manuel Rubio (kilde: CVR).

Envo Group A/S driver biogasanlæg i Sønderjylland.

Fairwind A/S

Mike Winkel er indtrådt som bestyrelsesformand hos Fairwind A/S i stedet for Nils Henrik Tholander, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Fairwind A/S er beskæftiget med installation af vindmøller og andre relaterede arbejdsområder.

Fjernvarme Horsens A/S

Jesper Skov Iversen, Jens Søndergaard Kristensen, Jane Nielsen og Malene Mølgaard Nielsen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Fjernvarme Horsens A/S (kilde: CVR).

Fjernvarme Horsens A/S står for fjernvarmeforsyningen i Horsens Kommune.

Haldor Topsøe Sustainables A/S

Anders Hindum er indtrådt som administrerende direktør hos Haldor Topsøe Sustainables A/S i stedet for Kim Knudsen (kilde: CVR).

Haldor Topsøe A/S beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Konstant Net A/S

Ole Sognstrup Svenningsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Konstant Net A/S i stedet for Morten Bryder Pedersen. Samtidigt er Betina Haugaard Heron og Jakob Nyborg indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Konstant Net A/S er et århusiansk elnetselskab.

Nature Energy Videbæk A/S

Povl Erik Røen er indtrådt i direktionen hos Nature Energy Videbæk A/S i stedet for Christian Kok. Kim Kragelund er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Nature Energy Vaarst A/S i stedet for Lars Søgaard. Samtidigt er Jens Kristian Emborg og Kim Kragelund udtrådt af direktionen (kilde: CVR).

Nature Energy opfører og driver biogasanlæg.

Nyborg Forsyning & Service A/S

Morten Korsgaard Søe er indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Nyborg Forsyning & Service A/S i stedet for Morten Korsgaard Søe og Camilla Uttenthal. Samtidigt er Morten Korsgaard Søe indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos NFS Varme A/S, NFS Service A/S, og NFS Renovation A/S i stedet for Camilla Uttenthal (kilde: CVR).

Nyborg Forsyning & Service A/S er Nyborg Kommunes forsyningsselskab.

Obton Solar Development A/S

Mikkel Abildtrup Pedersen er udtrådt af bestyrelsen hos Obton Solar Development A/S (kilde: CVR).

Obton udvikler og sælger solcelleparker.

Oiltanking Copenhagen A/S

Eckhard Rainer Jung er indtrådt i bestyrelsen hos Oiltanking Copenhagen A/S i stedet for Robertus Johannes Eijkholt (kilde: CVR).

Oiltanking Copenhagen A/S lagrer olie, petroleumsprodukter, kemi, biobrændstof og gas.

Romo Wind A/S

Nelson António dos Santos Paquete er indtrådt som administrerende direktør hos Romo Wind A/S i stedet for Brian Sørensen. Carlo Durante er indtrådt som bestyrelsesformand, og samtidigt er Brian Sørensen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Romo Wind A/S udvikler teknologi til optimering af vindmøller drift.

Vaillant A/S

Christian Sieg er udtrådt som administrerende direktør hos Vaillant A/S, mens Per Henrik Stryhn er indtrådt i direktionen. Samtidigt er Per Henrik Stryhn indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christian Sieg (kilde: CVR).

Vaillant A/S er leverandør af gasfyr, oliefyr, varmepumper, klimaanlæg, solvarmeanlæg, solceller og elkedler.

Vestforsyning A/S

Kirsten Agerbo er indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Vestforsyning A/S og Vestforsyning Erhverv A/S i stedet for Helle Søkilde Frederiksen. Helle Søkilde Frederiksen er udtrådt af bestyrelsen hos Vestforsyning Service A/S, Multiforsyning A/S, Vestforsyning Belysning A/S, L-Net A/S, Vestforsyning Spildevand A/S, Vestforsyning Varme A/S, Vestforsyning Vand A/S og Vestforsyning Vind A/S. Samtidigt er Kirsten Agerbo indtrådt som koncermedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem (kilde: CVR).

Vestforsyning står for el-, varme-, vand- og spildevandsforsyning samt belysning i Holstebro Kommune.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172