23948sdkhjf

Det Sker: Arrangement for offshore-virksomheder

Offshore Center Danmark arrangerer event 24. maj med fokus på mulighederne i udlandet
Der bliver work shops med nyttig information, praktiske værktøjer og værdifuld inspiration fra andre virksomheder med fokus på den globale offshore olie- og gassektor, når Offshore Center Danmark torsdag 24. maj arrangerer temadag om mulighederne i den globale olie- og gasindustri. Alle interesserede virksomheder kan deltage.

Fremtiden ligger nemlig i udlandet for leverandører til olie- og gassektoren. Ved arrangementet 24. maj får deltagerne nøje indsigt i de mest interessante udenlandske markeder, og dagen er samtidig kick off for Offshore Center Danmarks nye, internationale udviklingsprojekt, der skal sikre danske virksomheder ordrer internationalt.

- Det internationale Energi Agentur, IEA, har for nogle år siden estimeret, at der skal investeres € 8,000 milliarder de kommende 20 år i udbygning af den globale offshore olie og gassektor, og danske virksomheder kan konkurrere på både pris og kvalitet - og har dermed gode muligheder for at få andel i dette gigantiske forretningsområde. Vi vil gerne hjælpe virksomhederne med at bane vejen for vækst i udlandet og har iværksat et udviklingsprojekt for virksomheder med internationalt fokus, siger projektkoordinator Jens Bollerup, Offshore Center Danmark, der står bag initiativet.

Startskuddet for internationaliseringsprojektet lyder 24. maj ved et kick off arrangement i Esbjerg. Dagen byder blandt andet på en præsentation af muligheder og udfordringer på udvalgte eksportmarkeder, og indbudte virksomheder fortæller om deres erfaringer med at etablere sig internationalt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125