23948sdkhjf

Varmevekslere for 80 mio. til Saudi Arabien

Alfa Laval vinder ordre på levering af varmevekslere til naturgasprojekt i Saudi Arabien til en værdi af 80 millioner svenske kroner.
Alfa Laval – en af verdens førende leverandører inden for varmeoverførsel, centrifugal separation og væskehåndtering – har vundet en ordre fra en koreansk ingeniørvirksomhed på levering af varmevekslere til et naturgasprojekt i Saudi Arabien. Ordrens værdi er cirka 80 mio. SEK og forventes leveret i løbet af 2013.

Alfa Lavals varmevekslere skal anvendes i et nyt, stort gasanlæg i Saudi Arabien til at udvinde energi i gasrensningsprocessen og dermed mindske strømforbruget og CO2-udledninger.

- Alfa Laval står stærkt i olie- og gasindustrien og har i mange år leveret driftssikre produkter og løsninger, der er blevet efterspurgt til krævende gasrensningsprocesser. Denne ordre er også et resultat af vores stærke tilstedeværelse i Korea og Saudi Arabien, siger Lars Renström, administrerende direktør og koncernchef for Alfa Laval.

Alfa Laval havde i 2011 en omsætning svarende til ca. 23,9 mia. danske kroner. Virksomheden har ca. 16.000 ansatte, hvor af de 1.700 er ansat i Danmark. Alfa Lavals danske kunder findes inden for biotek, lægemidler, energi, rensning, levnedsmidler og søfart.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109