23948sdkhjf

Bygningspuljen var nede mere end 10 timer på anden dagen

Artiklen er opdateret den 30. september 2021, kl. 07.06

Bygningspuljen åbnede tirsdag med mere end 25.000 danskere i kø for at få fingre i en del af de 340 millioner kroner, der i denne omgang er afsat til blandt udskiftning af oliefyret med en varmepumpe eller energirenoveringer af boligen. 

Desværre måtte flere danskere i løbet af tirsdagen bøvle med at logge på systemet. Energistyrelsen fik dog styr på det timelange nedbrud - Dagen derpå var den dog gal igen.

- Køen er på pause grundet tekniske udfordringer, stod der længe der på login-siden til Bygningspuljen.

Energistyrelsen havde ingen bud på, hvorfor systemet endnu engang brød sammen eller hvornår systemet ville være oppe at køre igen. 

Men i aftes ved 19-tiden - efter godt ti timer ude af drift var der igen hul igennem.

- Vi er nu begyndt at lukke ansøgere fra køen ind i ansøgningsportalen igen. Det skyldes, at vores systemleverandør og driftspartner har testet systemet og nu mener at have udbedret den fejl, der har medført en overbelastning af ansøgningsportalen. Vi vil gradvist skrue op for mængden af ansøgere, vi lukker ind, i takt med, at vores leverandører er sikre på ansøgningsportalens stabilitet. Vi beklager meget de gener de tekniske udfordringer med ansøgningssystemet har givet alle jer med ønske om at opnå tilskud til grønne boligforbedringer, skrev Energistyrelsen på Facebook.

 Kort efter 'genåbningen' klokken 20.00 blev Bygningspuljen igen sat på pause. Denne gang dog helt efter planen. Bygningspuljen åbner igen her til morgen.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.124