23948sdkhjf

TRE-FOR nedlægger 85 stillinger

Efter tab og fejlslagne investeringer, der har betydet store nedskrivninger for energiselskabet, varslede TRE-FOR tidligere på måneden op til 90 opsigelser.
Et effektivt og ordentligt forhandlingsforløb i forhandlingsgruppen hos TRE-FOR er mundet ud i nedlæggelse af 85 stillinger, hvoraf de 29 sker ved ikke at genbesætte stillinger ved naturlig afgang, skriver selskabet i en pressemeddelelse. Opsigelserne blev effektueret tirsdag.

På mindre end en uge nåede forhandlingsgruppen hos TRE-FOR frem til et gennemarbejdet resultat af de forhandlinger, der har pågået siden multienergiselskabet tirsdag den 17. april måtte varsle op til 90 opsigelser.

- Forløbet har været meget ordentligt og meget professionelt, og jeg har med glæde oplevet, at vores tillidsfolk og medlemmerne af forhandlingsudvalget er gået konstruktivt ind i arbejdet med at få de bedst mulige løsninger på plads. Det fortjener de en stor cadeau for. Og så er jeg glad for, at det er gået hurtigt og effektivt med forhandlingerne, uden at det er gået ud over grundigheden og løsningen, siger Knud Steen Larsen, administrerende direktør i TRE-FOR.

Forhandlingsresultatet betyder, at 56 medarbejdere tirsdag blev opsagt, mens 29 stillinger ikke bliver genbesat ved naturlig afgang eller tilsvarende.

TRE-FOR Entreprise hårdest ramt
I TRE-FOR Entreprise nedlægges i alt 70 stillinger, hvoraf de 23 findes ved naturlig afgang eller tilsvarende. I de administrative funktioner i TRE-FOR A/S nedlægges 15 stillinger, hvoraf de 6 stammer fra naturlig afgang eller tilsvarende, skriver TRE-FOR i pressemeddelelsen.

- Forhandlingsgruppen har i forhandlingerne lagt vægt på, at opsigelserne gennemføres under størst mulig hensyntagen til den enkelte. Forhandlingsgruppen har derfor sammensat en række tilbud, der kan hjælpe de opsagte medarbejdere bedst muligt videre til deres næste job. Det handler både om rådgivning, uddannelse og andre afbødeforanstaltninger, siger Knud Steen Larsen og fortsætter:

- En god del af tilpasningen sker ved naturlig afgang, og det glæder mig naturligvis.

Medarbejderne hos TRE-FOR fik besked om opsigelserne på et fælles stormøde sidste tirsdag, og selvom der er tale om en betydelig tilpasning af organisationen, har ledelsen overvejende mødt forståelse og respekt for beslutningen.

- Internt i TRE-FOR har medarbejderne reageret med modenhed og stor forståelse for situationen, og jeg er sikker på, at vi kommer styrkede ud af tilpasningen, også på de indre linjer, siger Knud Steen Larsen.


Læs også
Energiselskab fyrer 90 medarbejdere
TRE-FOR gennemfører fyringer hurtigt
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078