23948sdkhjf

Seas-NVE-selskab indgår millionaftale med Vejdirektoratet

Vejdirektoratet har netop afsluttet et stort driftsudbud til en samlet værdi på mere end 1,2 mia. kr. fordelt på fire år. Udbuddet skal sikre at de 3.800 kvm statsveje også fremover er i god stand. 

Et af de selskaber, der løb med en række aftaler, er Seas-Nve City Light, som er datterselskab i energiselskabet Andel. Med tre vundne kontrakter for både Sjælland, Fyn og Jylland skal selskabet for første gang sørge for at drifte og vedligeholde vejbelysningen på alle statslige veje i landet. 

– Med kontrakterne håber vi også, at vi kan øge synligheden af vores navn blandt de jyske kommuner og vinde større markedsandele i en landsdel, vi ser store potentialer i, siger adm. direktør Henrik Wej Petersen i en pressemeddelelse fra Andel.  

Seas-Nve City Light har vundet aftaler for i alt 15 mio. kr. om året fordelt på tre aftaler i både Nord-, Syd- og Østdanmark. I alt skal 34.000 lyspunkter i hele landet driftes og vedligeholdes, og kræves der løbende modernisering, er det også en opgave, som selskabet tager sig af.

Kigger efter folk i Jylland 

Adm. direktør Henrik Wej Petersen oplyser, at selskabet er i gang med at kigge efter lagerplads og arbejdskraft i det jyske, så man kan tage sig af de statslige veje i de næste fire år: 

- Vi ser aftalen med Vejdirektoratet som startskuddet til noget nyt og spændende for vores forretning. Vi har etableret vores navn på Sjælland, hvor vi har til huse, men vi ser også mange potentialer i kommende samarbejder med særligt de jyske kommuner, siger han. 

Kontraktperioden mellem Vejdirektoratet og Seas-NVE City Light er fire år med mulighed for to års forlængelse, og den har en årlig, samlet tilbudssum på knap 300 mio. kr. fordelt på de i alt 20 vindere af Vejdirektoratets samlede driftsudbud.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125