23948sdkhjf

Dansk Affaldsforening konstituerer sig med ny direktør

Dansk Affaldsforening har fundet en midlertidig erstatning for Mikkel Brandrup, der pr. 31. august fratrådte stillingen som administrerende direktør. 

Det er Jens Bomann Christensen, der er indsat som konstitueret direktør fra og med 1. september. 

Han skriver selv på Linkedin: 

- Jeg har sagt ja til at være konstitueret direktør i Dansk Affaldsforening i den kommende tid. Opgaverne fortsætter dog nogenlunde i samme spor. Mindre affald, mere cirkulær økonomi og fornuftige vilkår for kommunerne og de kommunale affaldsselskaber.

Af organisationens hjemmeside fremgår det, at Jens Bomann Christensens ekspertområder er politisk interessevaretagelse, kommunikation, pressehåndtering, relationsarbejde og offentligt-privat samarbejde.

Han har tidligere arbejdet i rådgiverbranchen – senest i konsulenthuset Operate, hvor han havde særligt fokus på infrastruktur-, transport- og forsyningssektoren.

Farvel til Mikkel

Dansk Affaldsforening meldte allerede før sommerferien ud, at Mikkel Brandrup ville fratræde stillingen af personlige årsager.

I den forbindelse udtalte hovedpersonen:

- Jeg har gennem årerne fået meget energi af at arbejde for den kommunale affaldssektor. De seneste år har dog trukket store veksler på mig og min familie, hvor jeg har givet alt, hvad jeg havde, i arbejdet med ny strategi, corona og ikke mindst forhandlingerne om klimaplanen for affald. Jeg har arbejdet for, at affaldssektoren skulle fungere som kritisk infrastruktur. Politisk har Folketinget valgt en anden retning, som betyder, at sektoren og foreningen skal finde nye veje frem. Den opgave savner jeg energi til at løfte, og derfor har jeg ønsket at fratræde og søge nye udfordringer.

Energy Supply arbejder på at få en kommentar fra Dansk Affaldsforening om den nye direktør

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094