23948sdkhjf

Fusion: Nyt fjernvarmeselskab i Sønderjylland en realitet

Augustenborg Fjernvarme og Sønderborg Fjernvarme er pr. 1. september 2021 lagt sammen og fortsætter under navnet Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a med Sønderborg Varme A/S som driftsselskab. 

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Sammenlægningen er regnskabsmæssigt med tilbagevirkende kraft fra den 1. januar 2021.

- Vi er glade for den involvering og opbakning, vi har fået fra andelshaverne hele vejen igennem dette forløb, som har kørt gennem længere tid, siger Claus Plum, der er formand for Sønderborg Fjernvarme, og som også vil blive formand for det sammenlagte selskab.

- Den kommende tid vil vi arbejde målrettet på at høste de synergier, sammenlægningen giver, så priserne i de to forsyningsområder kan harmoniseres. For at det kan ske, er etableringen af en ledningsforbindelse, som forbinder Sønderborg, Vollerup/Hørup og Augustenborg en vigtig forudsætning, og den forventer vi at kunne komme i gang med i løbet af efteråret, siger Claus Plum. 

Forhenværende bestyrelsesformand for Augustenborg Fjernvarme Kaj Hansen har i forbindelse med sammenlægningen valgt at give stafetten videre til yngre kræfter i bestyrelsen. Thomas Juul Madsen og Jesper Kjærsgaard fra Augustenborg Fjernvarmes bestyrelse indtræder i bestyrelsen for det nye selskab, sammen med de nuværende bestyrelsesmedlemmer for Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.

Erik Wolff fortsætter som direktør for det sammenlagte fjernvarmeselskab.

Da alle forbrugere og aktiver i det nu tidligere Augustenborg Fjernvarme A.m.b.a. er overført til Sønderborg Fjernvarme, vil der blive indledt en likvidation af selskabet Augustenborg Fjernvarme A.m.b.a.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094