23948sdkhjf

Fjernvarmeselskab på vej med udvidelse

Brørup Fjernvarme, der ligger i Vejen Kommune har planer om at udvide fjernvarmenettet, så flere i lokalområdet kan gå over til fjernvarme i stedet for naturgas.

Der er indkaldt til informationsmøde for borgerne i 450 husstande, der er er udset til at skulle blive en del af udvidelsen, så de kan droppe naturgassen.

Det skriver Jydskevestkysten.

Formand for Brørup Fjernvarme, Ole Arendttorp, er klar over, at nogle også vil vælge varmepumper, når gasfyret skal udskiftes, men håber flest muligt vil være med.

- Men selvfølgelig er der nogle, som siger nej tak af ideologiske årsager, og det er helt fint. Man bestemmer selv, men det er min helt klare opfattelse, at de fleste ser positivt på fjernvarmen. Ingen aner, hvad regeringen kommer med af afgifter fremover, og derfor kan heller ingen sige, hvordan økonomien ser ud i fremtiden, men vi kan jo pege på en historisk lav pris på fjernvarmen her i byen sammenlignet med andre varmeværker, og den position tror vi da på, at vi kan fastholde, siger han til avisen.

Hvis udvidelsen af fjernvarmenettet, der vil koste op mod 80 mio., skal blive til virkelighed kræver det, at 60 procent af de potentielle kunder siger ja tak.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109