23948sdkhjf

TRE-FOR gennemfører fyringer hurtigt

Allerede inden for de næste par dage vil 90 medarbejdere i energiselskabet TRE-FOR få fyresedlen.
Fyringerne rammer især underselskabet TRE-FOR Enterprise, hvor omkring 70 ansatte bliver opsagt, mens de resterende fyresedler deles ud i holdingselskabet TRE-FOR A/S. Det skriver P4 Trekanten.

- I dag har vi indledt et forhandlingsforløb og sammen med tillidsmændene er vi enige om at holde et højt tempo, så medarbejderne ikke går i uvished for længe. I starten af næste uge skulle det så være gennemført, siger administrerende direktør i TRE-FOR, Knud Steen Larsen.

Direktøren kan ifølge P4 Trekanten ikke udelukke, at det kan blive aktuelt med flere fyringer inden udgangen af året.

- Vi driver en virksomhed, hvor vi tilpasser medarbejderstaben i takt med vores ordremængde og arbejdssituation. Så vi vil både kunne se ansættelser og afskedigelser som følge af en normal drift, siger han.

Fejl og svigt skyld i underskud
Det er især selskabet TRE-FOR Enterprise, som blandt andet beskæftiger sig med bredbånd, vvs og fjernvarmeledninger, der tegner sig for en stor del af millionunderskuddet.

- Der er begået nogle dybt alvorlige fejl og svigt i afdelingen, som tidligere har medført fyring af direktøren. Det er blandt andet tilbud, der er blevet regnet ud på en måde, de ikke bør regnes ud på samt projekter, der ikke er gennemført. Og det har så givet anledning til tab, som påvirker årsresultatet, siger Knud Steen Larsen.

Hvor stort TRE-FORs trecifrede millionunderskud helt præcist er, afsløres på et repræsentantskabsmøde den 30. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094