23948sdkhjf

Hillerød Forsyning har fundet sin nye direktør

Hillerød Forsynings bestyrelse har ansat Lone Byskov som ny administrerende direktør.

Hun kommer fra en stilling som vicedirektør i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, hvor hun bl.a. har ansvaret for hovedstadens arbejde med klimatilpasning. 

- Lones ledelsesstil, strategiske tilgang og faglige kompetencer skal være med til at skabe arbejdsro for forsyningen. Det gælder både i forhold til den daglige drift og ikke mindst for de store, vigtige projekter inden for den grønne omstilling, hvor forsyningen spiller en nøglerolle i kommunen, siger Klaus Markussen, formand for bestyrelsen i Hillerød Forsyning i en pressemeddelelse.

Vigtige fokuspunkter

Den arkitektuddannede 54-årige Lone Byskov er oprindeligt fynbo, men de seneste 20 år har hun boet i Hillerød. Hun har også tidligere været ansat i Hillerød Kommune bl.a. som ejendomschef. Så hun har et godt kendskab til lokalmiljøet – og til Hillerød Forsynings centrale position.

- Forsyningen er en vigtig spiller i Hillerød Kommune, både hvad angår bæredygtighed, og når det kommer til forsyningssikkerhed. Det betyder, at både kunder og samarbejdspartnere skal være trygge ved, at vi løfter vores ansvar i forhold til både byudvikling og den grønne omstilling i kommunen, siger Lone Byskov og tilføjer:

- Som Hillerødborger er jeg selv del af det fællesskab, forsyningen servicerer, og jeg vil arbejde for, at det bliver endnu tydeligere, at Hillerød Forsyning er til for kundernes skyld. Det skal afspejles i den måde, vi arbejder på, og i vores dialog med kunder og samarbejdspartnere. Vi skal blive bedre til at møde vores kunder i øjenhøjde.

Siden skiftet fra arkitektbranchen for 15 år siden har Lone Byskov arbejdet i kommunale forvaltninger. Det betyder, at hun kender arbejdsgange og processer indefra.

Forlader forsyningen

Lone Byskov afløser den konstituerede administrerende direktør Carsten W. Hansen.

Han har valgt at forlade forsyningen efter en tre måneders overleveringsperiode, hvor han skal være med til at sætte Lone Byskov ind i forretningen.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Carsten W. Hansen – ikke alene for, at han trådte til som administrerende direktør kort før nytår, men også for hans store indsats som økonomidirektør igennem ni år. Og jeg vil gerne understrege, at dette er et tilvalg af Lone, og ikke et fravalg af Carsten, siger Klaus Markussen.

Carsten W. Hansen blev konstitueret som direktør i 2020 efter tidligere direktør Søren Støvring blev fyret.

Lone Byskov tiltræder 1. oktober 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109