23948sdkhjf

Historisk opskrivning af værdien i SE's fiberbredbånd

Efter en kraftig kundevækst i 2011 opskriver energiselskabet SE nu værdien af sit fiberbredbånd, hvilket er første gang nogensinde for et dansk fiberbredbåndsselskab.
SE har gennem årene investeret ca. 3 mia. kr. i udrulning af det lynhurtige og fremtidssikre fiberbredbånd, men måtte i 2009 nedskrive værdien med 532 mio. kr., idet tilgangen af kunder gik langsommere end beregnet.

Efter et strategisk kursskifte i 2009 er udviklingen nu vendt, og med en massiv tilgang af både privat- og erhvervskunder i 2011 kan SE nu opskrive værdien af sit fiberbredbånd med 191 mio. kr. Opskrivningen er den første nogensinde herhjemme og markerer et klart vendepunkt for elsektorens milliardstore investeringer i fiberbredbånd til danskerne.

- De store investeringer har fået meget kritik gennem årene, men vi har hele tiden været overbevist om, at fiberbredbånd er den helt rigtige løsning for et moderne, digitalt samfund. Vi må erkende, at vi tidligere ikke greb opgaven rigtigt an, og hverken kunderne eller indholdet var klar til fiberbredbånd, da vi gik i gang. I dag er historien en anden og efterspørgslen enorm. Vi tilslutter i gennemsnit 100 kunder hver eneste dag, og vi kan klart mærke, at jo flere der kommer på, jo mere stiger efterspørgslen, siger adm. direktør Niels Duedahl fra SE.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079