23948sdkhjf

Enabl på opkøb

Enabl har købt 100 procent af aktierne i KNN Support i Brande og udvider dermed konsulentforretningen med 15 medarbejdere.

De har alle stort kendskab til det operationelle arbejde på vindmøller og tæller blandt andet specialister, kvalitetsfolk, medarbejdere til heavy lift og site management.

KNN Support fortsætter uændret, og den ene af virksomhedens to ejere, Klaus Nikolaj Nielsen, fortsætter i det nye setup, mens den anden ejer, CFO Vivi Winther Sejr, udtræder af virksomheden.

KNN Support blev grundlagt i 2008, og er baseret på Klaus Nikolaj Nielsens flere end 30 års erfaring fra vindsektoren og et stort antal globale projekter. Hos Enabl ser CCO consulting & outsourcing, Henrik Mathiesen, frem til at tilføje nye kompetenceområder.

- Vi skal vækste for at imødekomme de ønsker, som vores kunder i vindindustrien har. Vi får tilført nye kompetencer, som vi ikke har i dag, da konsulenterne i KNN Support er mere operationelle, end de konsulenter vi har i Enabl. Opkøbet er en vigtig del af vores vækststrategi, for det her område bliver i fremtiden mere og mere efterspurgt ude hos kunderne. Vindenergien er en løsningskomponent til at nedbringe CO2, så vi får brug for flere ressourcer i fremtiden, siger Henrik Mathiesen i en pressemeddelelse.

Mere udvidelse de kommende år

Blandt de mange globale projekter, som KNN Support har udført, kan nævnes onshore og offshore site management på vindmølleinstallationer samt supervision af produktionsanlæg til tårne. CEO i KNN Support, Klaus Nikolaj Nielsen, glæder sig over forsat at være en del af det fremtidige KNN Support under Enabl.

- Kunderne kan stadig kontakte mig, og alt fortsætter som før. Fremover skal jeg bruge mit netværk og være ansigtet udadtil. Vi har bedre muligheder for at vækste ved at blive en del af den store organisation, som Enabl er. Vi opererer meget i Skandinavien, men vi vil gerne nå ud over landegrænserne og følge vores kunder ud i andre lande, siger Klaus Nikolaj Nielsen.

Enabl tror på mere udvidelse de næste år.

- Vi ser ind i en stor vækst i de kommende år, og vi forsøger hele tiden at tilføje mere inden for vindenergi til vores forretning, siger Henrik Mathiesen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078