23948sdkhjf

Fra køkkenbordet til at tale om milliarder: Tre-årig energivirksomhed får nye investorer om bord

Den nordjyske energihandelsvirksomhed Yggdrasil Commodities er på tre år gået fra en modig beslutning ved køkkenbordet til en værdiansættelse på 160 millioner kroner.

Værdiansættelsen kom frem i forbindelse med, at virksomheden solgte 15 procent af virksomheden til investorer. Det fortæller Yggdrasil Commodities i en pressemeddelelse.

- Vi startede hjemme ved køkkenbordet og er kommet langt, men nu har vi brug for at få taget hul på næste fase, siger Søren Agersbæk Jensen, medstifter og CEO i Yggdrasil Commodities, der nu går ind i en ny fase, hvor der er behov for at professionalisere virksomheden.

Det skal blandt andet ske ved at finde en professionel bestyrelse og den vej tilføre nødvendig viden og nye kompetencer.

Yggdrasil Commodities: 

Stiftet af Søren Agersbæk Jensen og Søren Bondo Andersen i 2018.

Første elhandelsvirksomhed i Europa, der handlede el i USA. Siden har man udvidet med europæiske og asiatiske markeder. 

Base i Aalborg. 
Beskæftiger lige nu 11 medarbejdere. Planen er at runde 20 medarbejdere ved udgangen af 2021.

Kilde: Yggdrasil Commodities

- Ved at få god sparring fra en kvalificeret bestyrelse får vi de strategiske input og erfaringer, der er nødvendige for at blive en stærk spiller i branchen, fortæller Søren Agersbæk Jensen. 

Der er lige nu også fokus på at opruste i medarbejderstaben. Og selvom Søren Agersbæk Jensen har titel af CEO, er det vigtigt for ham at understrege, at det er en fælles indsats.

Derfor er målet også, at alle faste medarbejdere bliver medejere af virksomheden i form af et partnerskab. Det gælder også for de nye medarbejdere, der lige nu arbejdes intenst på at rekruttere.  

Yggdrasil Commodities forventer at kunne vise stor vækst i indtjeningen i det  kommende regnskab, som afsluttes ved udgangen af denne måned. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078