23948sdkhjf

Dansker stryger til tops i GE Winds offshore-division

Jan Kjærsgaard er blevet ansat som ny CEO for GE Renewable Energys Offshore Wind-division.

Han afløser John Lavelle, der trækker sig tilbage efter 40 år hos GE, herunder de sidste fire med ansvar for at opbygge koncernens offshore vind-aktiviteter.

Jan Kjærsgaard kommer til GE fra en stilling som direktør for FLSmidths Cement-division. Før det var han CEO hos Bladt Industries, hvortil han kom fra en stilling som CEO hos det daværende Siemens Wind Power.

- Jeg er glad for at byde Jan velkommen til vores direktion til at lede vores voksende offshore vind-forretning. Offshore vind er klar til at vokse dramatisk i de kommende år, og Jan er særdeles velegnet til at tage GE’s offshore vind-forretning til det næste niveau på den globale vækstkurve, siger Jérôme Pécresse, president og CEO for GE Renewable Energy.

- Jeg er beæret over at få muligheden for at lede GE’s offshore vind-forretning på dette afgørende tidspunkt for industrien. GE er ekstremt velpositioneret til at hjælpe vores kunder med at levere på det enorme potentiale i offshore vind, med den kraftigste vindmølle i drift, partnerskaber der er allerede bygget med kunder i verdensklasse, og et talentfuldt og dedikeret offshore vind-team, siger Jan Kjærsgaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141