23948sdkhjf

Verdo får ny direktør for energianlæg

 Leder af teknisk infrastruktur i Verdo Teknik Morten Birch overtager nu ansvaret for udviklingen og etablering af energianlæg i Verdo Energy, efter at Henrik Bøgh Nielsen har fået tilbudt et job uden for koncernen. 

I spidsen for teknisk infratruktur har Morten Birch integreret gadelysforretningen i koncernen. Nu får han øget ansvar i Verdo-koncernen, hvor han udover sit nuværende område, teknisk infrastruktur, også står i spidsen for udvikling og etabling af energianlæg.

- Jeg har bedt Morten Birch om at overtage ansvaret for vores forretningsområde med udvikling og etablering af energianlæg. Morten Birch vil sammen med chefgruppen arbejde videre på at realisere forretningsmål og sætte yderligere fart på det kommercielle fokus, siger Jakob Flyvbjerg Christensen, CEO i Verdo.

Fortsætter hos Vestforsyning

Henrik Bøgh Nielsen har først været direktør for Verdo Produktion og Randers Kraftvarmeværk og siden stået i spidsen for de første skridt af forretningsområdet udvikling og etablering af energianlæg. 

Nu forlader han altså koncernen. 

- Henrik Bøgh Nielsen har gennem ti år ydet en stor indsats i Verdo, og nu har han ønsket at komme tættere på forsyningssektoren. Jeg vil gerne takke for indsatsen, og jeg ønsker Henrik al muligt held og lykke med de nye udfordringer, siger Jakob Flyvbjerg Christensen.

Henrik Bøgh Nielsen fortsætter karrieren i en nyoprettet stilling som Energichef for Vestforsyning i Holstebro.  

Morten Birch og Henrik Bøgh Nielsen vil danne parløb i spidsen for Verdo Energy i de kommende uger, indtil Henrik Bøgh Nielsen forlader koncernen på den anden side af sommerferien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094