23948sdkhjf

Ugens rokader: Bestyrelsen hos Energi Fyn er nu på plads

Ny bestyrelse hos Energi Fyn

Energi Fyns hidtidige formand Søren Thorsager blev genvalgt som bestyrelsesformand, og Ulrikka Brændgaard Nissen blev valgt som næstformand. Formandskabet omfatter såvel Energi Fyn a.m.b.a. som Energi Fyn Holding A/S.

- Jeg er naturligvis glad for, at en enig bestyrelse igen pegede på mig som bestyrelsesfor-mand. Men jeg er ikke mindst glad for, at vi nu har fået valgt Energi Fyns bestyrelse, og i den forbindelse glæder det mig meget, at vi kan sige velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen og til at fortsætte den fastlagte kurs og dermed fortsat sikre Energi Fyns udvikling, så vi også fremover kan være en attraktiv og økonomisk robust energikoncern til glæde og gavn for Fyn, vores andelshavere, kunder og medarbejdere, udtaler bestyrelsesformand Søren Thorsager.

Forud for det konstituerende bestyrelsesmøde blev der den 17. juni afholdt ordinært repræ-sentantskabsmøde i Energi Fyn, hvor Christian Hein og Cæcilie Ning Hage blev genvalgt til bestyrelsen, mens Lene Chortsen Isak og Marie-Louise Uglebjerg Hansen blev valgt til bestyrelsen for første gang. Jørgen Kjær Jensen og Christel Kniep blev valgt som suppleanter.

Energi Fyn Holding A/S' bestyrelse består herudover af fire medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer - Henning Ley-Frantsen, Jan Eriksen, Kenneth Christiansen og Kenneth Lohmann Hansen.

Kilde: Energi Fyn

Nordkysten: Ny afdeling og afdelingsleder

Jan Johansen er ansat som leder af afdelingen for belysning hos Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S.

Afdelingen for belysning er nyoprettet hos Nordkysten, og Jan Johansen får ansvaret for at etablere og udvikle den. Nordkysten har tidligere udført gravearbejde ved udskiftning af gadebelysning til LED-lys for kunder i københavnsområdet som Ørsted og Radius, men i fremtiden skal Jan Johansens afdeling varetage både grave- og elarbejdet ved den type af opgaver.

Kilde: Nordkysten

Andritz Feed & Biofuel A/S

Rikke Brooke Rasmussen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Andritz Feed & Biofuel A/S i stedet for Winnie Howard Brandt (kilde: CVR).

Andritz Feed & Biofuel A/S er leverandør af bioenergianlæg.

Din Forsyning Holding A/S

Christian Udby Olesen er udnævnt som administrerende direktør hos Din Forsyning Holding A/S i stedet for Erik Jespersen. Samtidigt er Thomas Nordborg Jaap udtrådt af direktionen (kilde: CVR).

Din Forsyning er et multiforsyningsselskab i Varde Kommune og Esbjerg Kommune med affald og genbrug, drikkevand, fjernvarme, spildevand.

EA Energianalyse A/S

Lars Pauli Bornak og Katja Buhrkal Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos EA Energianalyse A/S i stedet for Alberto Dalla Riva og Nina Dupont (kilde: CVR).

EA Energianalyse er et rådgivnings- og analysefirma.

Geotermisk Operatørselskab A/S

Troels Bülow-Olsen er indtrådt i direktionen hos Geotermisk Operatørselskab A/S. Samtidigt er Lars Andersen, Frank Moss Strømsted, Mats Erik Egard og Per-Anders Svensson indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Geotermisk Operatørselskab A/S planlægger og etablerer geotermianlæg.

Greenlab Skive Vind ApS

Uffe Bak-Aagaard er indtrådt i bestyrelsen hos Greenlab Skive Vind ApS i stedet for Holger Blok (kilde: CVR).

Greenlab Skive er en erhvervspark centreret om fremtidens energi- og ressourcelandskab.

Logstor Holding A/S

Henning Bejer Beck er udtrådt af direktionerne hos Logstor Holding A/S og Logstor Denmark Holding ApS. Patric Alan Lawlor er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Miguel Kohlmann. Samtidigt er Henning Bejer Beck, Kim Christensen og Ian Mc Auliffe indtrådt i bestyrelserne i stedet for Gustaf Erik David Backemar og Joakim Olof Olsson (kilde: CVR).

Logstor er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

Solid Energy A/S

Jan Enemark er indtrådt i bestyrelsen hos Solid Energy A/S, Solid Wind Power Europe ApS, Solid Wind Power International A/S, Solid Invest A/S, Solid Production A/S og Solid Group A/S i stedet for Erling Jensen (kilde: CVR).

Solid Energy A/S producerer husstandsvindmøller og varmepumper.

Stiesdal A/S

Jacob Nørgaard Andersen er indtrådt i direktionen hos Stiesdal A/S (kilde: CVR).

Stiesdal A/S er en udviklingsvirksomhed inden for vindmølleindustrien.

Vattenfall Vindkraft Komplementar ApS

Chris Harding Hansen er indtrådt i direktionen hos Vattenfall Vindkraft Komplementar ApS og Vattenfall Vindkraft Nørrekær Enge A/S i stedet for Lars Buhrkall (kilde: CVR).

Vattenfall er et svensk statsejet elektricitetsselskab og en af de ledende energiproducenter i Nordeuropa.

Watersystems A/S

Peter Eberle er indtrådt i bestyrelsen hos Watersystems A/S i stedet for Erik Johannsen (kilde: CVR).

Watersystems A/S leverer minirenseanlæg til decentral rensning af husholdningsspildevand

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078