23948sdkhjf

Godt år for Nyfors

Nyfors afholdt torsdag repræsentantskabsmøde, og det var en tilfreds formand, som kunne fremvise et positivt resultat for 2011 på 50 mio kr. før afskrivninger og renter (EBITDA).
Formand Gerda Pedersen udtalte i den forbindelse:

- Vi har over tre år præsteret en forbedring på 75 mio. kr., hvilket vi er meget tilfredse med. Resultatet er ikke er kommet af sig selv. Det har krævet en trimmet organisation, som har fingeren på pulsen. Resultatet er et udtryk for, hvad vi som organisation nu kan præstere, og det er vi meget tilfredse med.

Solceller sælger
Nyfors tilføjede ultimo 2011 solceller til sin produktportefølje. Interessen har været overvældende - mere end 1.200 kunder har været til informationsmøde, og salget går godt. Den generelle interesse for grønne produkter falder i tråd med Nyfors’ strategi om at tilbyde kunderne produkter, der bidrager til at optimere deres hverdag.

- Vi er meget tilfredse med at kunne tilbyde vores kunder solceller. Produktet falder fint i tråd med vores eksisterende forretningsområde og kompetencer. Vi kan mærke på kunderne, at det har stor værdi, at vi hjælper og vejleder dem gennem hele processen, og at de allerede kender os som en god og solid samarbejdspartner, udtaler Gerda Pedersen.

Nyfors ønsker konstant at tilbyde kunderne nye produkter, som optimerer hverdagen. Målet er hvert år at tilbyde tre nye produkter, hvorfor man løbende er i forhandlinger med leverandører, hvor Nyfors ser et potentiale, som kan være til gavn for kunderne.

- Vi skal konstant udvikle os og vise, at vi er der for kunderne. Det store fokus på energiforbedringer og optimering generelt taler for, at der er et stort potentiale, hvor vi kan udnytte vores eksisterende kompetencer til gavn for vores ejere og dermed kunder, slutter formand Gerda Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078