23948sdkhjf

Billund Vand & Energi skal have ny direktør

Administrerende direktør Ole P. Johnsen fratræder sin stilling hos Billund Vand & Energi efter knap ti år i selskabets tjeneste.

Fra 1. juni får miljøkoncernen Krüger A/S glæde af hans kompetencer i en stilling som afdelingschef for Krügers Spildevandsafdeling Vest med base i Aarhus.

- Vi er kede af, at Ole forlader os, men ønsker ham stort tillykke med en ny spændende udfordring hos Krüger, som er en god samarbejdspartner gennem mange år på projektet Billund BioRefinery, siger bestyrelsesformand Kristian Tvergaard i en pressemeddelelse.

- Det er en rigtig dygtig direktør, der siger farvel. Ole har sammen med medarbejderne leveret en stribe flotte resultater i tæt og godt samarbejde med bestyrelsen og vores ejer, Billund Kommune. Han har virkelig formået at sætte Billund Vand & Energi på landkortet – også i det store udland – og vi er blevet kendt som en af branchens og landets mest innovative og effektive selskaber. Ole er et omvandrende billede på vores motto om, at vi tør gå foran, og det skylder vi ham kæmpe tak for. Takket være hans indsats bliver det lidt nemmere at tiltrække en ny dygtig direktør, selvom det er store sko at fylde ud, siger Kristian Tvergaard.

Hovedpersonen selv lægger ikke skjul på, at det har været en meget svær beslutning at sige farvel.

- Jeg har haft en fantastisk tid her med nogle dygtige medarbejdere og meget spændende projekter. Det bliver hårdt at sige farvel til de fantastiske kolleger, men det nye job er simpelthen for spændende til, at jeg kunne sige nej. Og selskabet er i god gænge og gode hænder hos både ejer, bestyrelse og dygtige medarbejdere, så jeg rejser mod Aarhus med god samvittighed, siger Ole P. Johnsen.

Ole P. Johnsen forlader altså posten med udgangen af maj, hvorefter Jesper Primdahl, leder af Plan & Projekt-afdelingen, bliver konstitueret direktør.

Jagten på en ny direktør er netop indledt og forventes at være afsluttet i sensommeren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11