23948sdkhjf

Solcellegrossist køber op i konkursbo

Co2Pro køber en del af konkursboet efter Vejle-virksomheden SolarElements, hvorfra man også ansætter en tidligere medarbejder. Det skriver Herning Folkeblad.

Med købet følger også lagerbeholdning, kundeportefølje, ordrebeholdning og serviceopgaver, så sidstnævnte får endnu mere fokus hos Ikast-virksomheden.

- Det var i forvejen en del af vores vækststrategi, at vi ville arbejde i den retning, men nu blev det lidt tidligere end planlagt. Forretningsområde for Solar Elements passer godt til både vores eksisterende sortiment og til de opgaver, vi i stadig større grad løser. Det kan eksempelvis være specialdesignede og bygningsintegrerede løsninger, som mange gerne vil have i dag, siger Henrik K. Jochumsen, direktør hos Co2Pro, til avisen.

10 år med vækst

Med opkøbet fortsætter Co2Pro den seneste tids ekspansion, da solcellegrossisten inden for få år både har udvidet medarbejderstaben med seks stillinger og en ekstra lagerhal samt en afdeling i Polen.

Co2Pro blev grundlagt i 2011. Virksomheden fremlagde for få uger siden 2020-regnskabet, som viste et resultat før skat på 2,4 mio. kroner, mens egenkapitalen voksede fra 3,1 mio. kroner i 2019 til 4,6 mio. kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141