23948sdkhjf

Grontmij satser på energi med ny profil i ledelsen

Mads Jensen Møller skal stå for udviklingen af Grontmijs Water & Energy-division.
Klimaændringer, øget nedbør og omlægning af energiforsyningen i Danmark stiller store krav til kommuner og forsyningsselskaber. Derfor styrker Grontmij sin danske topledelse for at øge udviklingen inden for disse områder.

- Mads Jensen Møller skal sikre den fortsatte udvikling af Grontmijs Business Line Water & Energy – både her i Danmark og på tværs af koncernen. Han er stærkt kundeorienteret, har en bred international erfaring og et indgående kendskab til rådgiverbranchen. Det er vigtigt, når man skal rådgive om bæredygtige løsninger inden for så væsentlige områder som vand og energi, der har stor opmærksomhed i offentligheden, siger administrerende direktør, Søren Larsen.

Mads Jensen Møller tiltræder derfor den 1. april 2012 som business line director for Water & Energy hos Grontmij med reference til administrerende direktør Søren Larsen.

Mads Jensen Møller kommer fra en stilling som linje- og projektleder i Cowi, hvor han har været ansat i 11 år. Han var i en periode på fire år udstationeret som direktør for Cowis kinesiske datterselskab i Beijing. Her var han med til at opbygge forretningen i Kina og opnåede markante resultater på et udfordrende og stærkt konkurrencepræget rådgivningsmarked.

Efter udstationeringen i Kina blev han udnævnt til vice president og fik ansvaret for Cowis forretningsområde Water & Geoscience i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083