23948sdkhjf

Haldor Topsøe med vækst og bonus

Resultaterne for 2011 blev bedre end budgetteret og dermed er Haldor Topsøe godt i gang med at realisere den yderst ambitiøse vækstplan.
Nettoomsætningen steg med 5 procent til 4.421 mio. kr. i 2011 for Haldor Topsøe, som dog har langt mere ambitiøse mål på både den korte og lange bane.

- Vi forventer, at væksten vil fortsætte de kommende år – der er et stort potentiale i både de traditionelle såvel som de nye markeder, og vi har opnået en betydelig fremgang i udviklingen af nye produkter til disse forretningsområder, siger koncernchef Bjerne S. Clausen i en kommentar til regnskabet.

Omsat til tal har Topsøe-ledelsen tidligere udmeldt, at ambitionen at fordoble 2010-resultatet på 4,2 mia. kr. i løbet af fem år samt at nå 1 mia. kr. på bundlinjen i samme periode.

Inden for en tiårig periode skal omsætningen gerne runde 12 mia. kr.

Ny bonus til de ansatte
Årets resultat efter skat fik et pænt nøk op på 29 procent til 397 mio. kr. Og det kommer til at kunne mærkes for virksomhedens 2.200 ansatte.

- 2011 var et godt år for Topsøe, og resultaterne er bedre end budgetteret. Det betyder også, at de ansatte får en bonus, siger adm. direktør Bjerne S. Clausen.

Sidste år udbetalte Haldor Topsøe bonusser for 50 mio. kr. svarende til 6 procent af de ansattes løn.

Bjerne S. Clausen overtog direktørposten fra Niels Kegel Sørensen, der har været ansat hos Haldor Topsøe i 35 år og som havde været direktør siden september 2007, i november sidste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094