23948sdkhjf

Hentet hos Novozymes: Hun skal styre finanserne hos Cowi

39-årige svensk-iranske Natalie Shaverdian Riise-Knudsen bliver ny CFO i Cowi, hvor hun blandt andet skal bidrage til virksomhedens næste vækstfase.

Natalie Shaverdian Riise-Knudsen kommer hun med bred og international erfaring med særligt fokus på finans, IT, analyse, ledelse og transformation.  

- Natalie er et stort talent og et fantastisk match for Cowi. Hun har igennem sin karriere bevist, at hun kan opbygge og lede velfungerende teams, der leverer stærke resultater. Med sin erfaring, sit personlige drive og passion for ledelse bliver hun en nøgleperson i vores næste fase, siger Group CEO Lars-Peter Søbye.

Natalie Shaverdian Riise-Knudsen er for øjeblikket Vice President of Business Finance i Novozymes. Hun har, på trods af sin relativt unge alder, en omfattende international karriere bag sig fra store virksomheder som forsikringsgiganten RSA Nordic og GE Capital Nordic. 

Tidligt spottet talent

Hun blev tidligt spottet som talent, også i Danmark, hvor hun har tilbragt en del af sit arbejdsliv. Hun blev udpeget som en af Morgendagens Ledere i Børsen allerede i 2011, og hun var blandt Danmarks Top 100 forretningstalenter i Berlingske i 2016. 

- Jeg tror, jeg kan bidrage med et frisk internationalt perspektiv på en stærk, mangeårig virksomhed, der har masser af appetit på udvikling og vækst, siger Natalie Shaverdian Riise-Knudsen.

Cowi er vokset støt over de seneste 15 år, og virksomheden kunne i marts måned fremvise rekordoverskud og det bedste cash flow nogensinde. Men der er ambitioner om mere vækst og udvikling i de kommende år med især energi, grøn omstilling, digitale løsninger og bæredygtig byudvikling i fokus. 

Dét er omdrejningspunktet i Cowis kommende strategi og her kommer Natalie Shaveridan Riise-Knudsen til at spille en rolle, siger Lars-Peter Søbye:

- Natalie kommer ind i Cowi på det helt rigtige tidspunkt, og jeg glæder mig til at bringe hendes erfaringer og energi i spil i vores igangværende strategiproces, siger Lars-Peter Søbye.

Natalie Shaverdian Riise-Knudsen tiltræder til september og afløser Tomas Bergendahl, som har fået nyt job i AAK i Sverige. 

CV for Natalie Shaverdian Riise-Knudsen

2019 – : Vice President of Business Finance (reference til CFO, Novozymes)
2010-2019: Lederstillinger inden for finans, IT og transformation hos forsikringskoncernen RSA Nordic
2006-2010: Nøglestillinger inden for finans hos GE Capital Nordic og GE Capital EMEA Nordic
2005-2006: Associate, Global Risk Management Services, PriceWaterhouseCoopers Sverige

Udannelse

• Master of Science i Business and Administration, Örebro Universitet
• MBA-kurser i Corporate Finance & Marketing, INSEEC Paris
• International Business Programme, Linköping University
• Forskellige ledertræningsprogrammer bl.a. på IMD, Schweiz  

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079