23948sdkhjf

Nye energiprojekter på vej

Varmeforsyning

Skanderborg Byråd har efter endt høring godkendt et varmeprojekt for en ny varmepumpe i Skanderborg samt genetablering af forbindelse til Varmeplan Aarhus endeligt.

Projektet er et vigtigt led i samarbejdet mellem Skanderborg-Hørning Fjernvarme, Renosyd, Affaldvarme Aarhus og Skanderborg Kommune om udveksling af varme mellem Skanderborg og Varmeplan Aarhus, hedder det i seneste byrådsreferat.

Samtidig giver projektet Skanderborg-Hørning Fjernvarme mulighed for at etablere et 12,5 MW luft-vand-varmepumpeanlæg i nærheden af deres anlæg på Norgesvej i Skanderborg.

Tilbygning til vandværk

By- og Kulturudvalget i Odense Kommune har godkendt, at forslag til kommuneplantillæg nr. 7 og forslag til lokalplan nr. 5-1006 sendes i offentlig høring i otte uger.

Det nye plangrundlag vil gøre det muligt at opføre en tilbygning til Dalum Vandværk, sådan som VandCenter Syd ønsker for at kunne etablere faciliteter til blødgøring af vand. Derudover vil VandCenter Syd anlægge en ny fældetank til klaring af spildevand.

Lokalplanen giver mulighed for en tilbygning på maksimalt 160 kvm.

Vandværk

Middelfart Byråd har besluttet at sende forslag til Lokalplan nr. 207, Vandværk i Ejby i offentlig høring.

Lokalplanen skal bane vej for et nyt vandværk i Ejby, hvor det eksisterende værk er nedslidt. På nuværende tidspunkt er det forventningen, at der skal bygges en vandværksbygning på cirka 400 kvm, og ønsket er at komme i gang med byggeriet ultimo 2021. Niras er rådgiver på projektet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094