23948sdkhjf

Kamstrup henter Vestas-profil til el-forretningen

Kamstrup er i transformation og i gang med en bevægelse fra målerleverandør til løsnings- og servicepartner. I den forbindelse har teknologivirksomheden nu hentet en profil ind til at styrke el-forretningen.

Henrik Jensen kommer fra en stilling som CSO i MHI Vestas og har i alt 13 års erfaring fra både MHI Vestas og Vestas at trække på.

Den nye direktør skal blandt andet være med til at styrke Kamstrups internationale el-forretning.

- Gennem årene har vi fået bygget en solid forretning op, hvor vi hver dag hjælper ca. 100 kunder i 10 lande med at optimere og balancere el-nettet gennem øget indsigt. Det skal vi fortsætte med, og jeg ser frem til at Henrik kan bruge sin erfaring fra branchen til at sikre endnu større værdiskabelse for vores kunder, siger Kim Lehmann, CEO i Kamstrup, i en pressemeddelelse.

Henrik Jensens primære opgave bliver at at styrke el-divisionen med sine kompetencer inden for energisektoren og energiselskaber. Her skal han blandt andet skal være med til at fremme Kamstrups transformation fra målerleverandør til løsnings- og servicepartner.

- Det hele handler om vores kunder, og hvordan vi skaber værdi for vores kunder med en dyb forståelse for deres forretning – derfor ser jeg også meget frem til at lære vores kunder yderligere at kende, siger Henrik Jensen.

- Vi skal blive ved med at skabe intelligente løsninger til netselskaberne, der understøtter den grønne omstilling og ændringerne i forbrugeradfærd som følge af elektrificeringen i samfundet. Behovet fra vores kunder for databaseret investeringsbeslutninger og driftsoptimering er der hvor Kamstrup ønsker at spille en endnu større rolle i fremtiden, lyder det fra den nye direktør.

Den hidtidige direktør i el-divisionen, Henrik Mørck Mogensen, får nye udfordringer med at lede og udvikle den nyetablerede Solutions and Services Delivery organisation, der skal sikre et solidt fundament for Kamstrups position som løsnings- og serviceleverandør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109