23948sdkhjf

Tørring Kraftvarmeværk får ny direktør

Fra 1. maj overtager tidligere driftschef hos Hedensted Fjernvarme Torben Alex Nielsen rollen som direktør for Tørring Kraftvarmeværk.

Torben Alex Nielsen i de seneste par måneder været ansat hos & Green Project, hvor han har fungeret som rådgiver og sparringspartner både i driften og på konkrete projekter hos Tørring Kraftvarmværk. 

- Efter et godt og udbytterigt samarbejde med Torben Alex Nielsen, var det en ret nem beslutning at tilbyde ham stillingen som direktør hos Tørring Kraftvarmeværk. Torben har en solid erfaring fra varmeværker af samme type og størrelse som vores, så vi kunne ikke ønske os en bedre profil end ham, siger formand Mads Damgaard.

Mads Damgaard oplyser, at Torben Alex Nielsen blev valgt dels på grund af hans erfaring med sikker drift og dels fordi han er vant til at arbejde hos fjernvarmeværker.

Den nye direktørs kendskab til Tørring Kraftvarmeværk starter da også længe før rollen som rådgiver.

- Jeg har igennem mere end 25 år fulgt Tørring Kraftvarmeværk som kollega fra andre værker. Tørring har i alle årene kørt godt og leveret billig varme til forbrugerne. Ret hurtigt indså Tørring Kraftvarmeværk vigtigheden i at producere varme med flere forskellige energikilder, hvor seneste investering er en eldrevet varmepumpe. Jeg glæder mig derfor over at blive en del af et værk med en bred vifte af produktionsmuligheder, der er med til at skabe en mere CO2-neutral varme, siger Torben Alex Nielsen. 

Sammen om spændende mål og visioner

En af Torben Alex Nielsens første opgaver bliver at gennemføre en række konverteringsprojekter, som betyder, at endnu flere beboere i nærområdet får mulighed for at skifte fra naturgas, olie eller piller til fjernvarme. 

- Første projekt på konvertering af 85 husstande i Dyrevejskvarteret er allerede iværksat. Tørring Kraftvarmeværk skal igennem samarbejde med Hedensted Kommune se på yderligere muligheder for at forsyne det åbne land, udnytte overskudsvarme samt at samarbejde med andre forsyningsselskaber, siger Torben Alex Nielsen. 

Også Mads Damsgaard ser frem til Tørring Kraftvarmeværks rejse, som allerede er i fuld gang – og som Torben Alex Nielsen nu bliver en del af.  

- Torben kommer på en stor opgave hos Tørring Kraftvarmeværk med at udvide varmefællesskabet, og han har allerede taget godt hånd om vores igangværende projekt i Dyrevejskvarteret. Jeg ser frem til, at vi i fællesskab kommer vores mål og visioner meget nærmere i fremtiden, siger Mads Damsgaard.

Ansættelsen af Torben Alex Nielsen kommer efter at Tørring Kraftvarmeværk har måtte sige farvel til direktør gennem syv år Claus Kimer Rasmussen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078