23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Decentral Energihandel ApS

Gert Fogh er indtrådt i bestyrelsen hos Decentral Energihandel ApS (kilde: CVR).

Decentral Energihandel ApS er et datterselskab under Foreningen Danske Kraftvarmeværker, der formidler energibesparelser mellem køber og sælger.

GD Powernet A/S

Allan Daugsch er indtrådt i direktionen hos GD Powernet A/S i stedet for Heinz Peter Buksti Daugsch. Samtidigt er Heinz Peter Buksti Daugsch udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Allan Daugsch, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

GD Powernet A/S er leverandør af komponenter og projektleverancer indenfor distribution og transmission til energisektoren i hele Danmark.

Global Wind Power Europe ApS

Guillaume Faure og Stéphane Dussillol er indtrådt i bestyrelsen hos Global Wind Power Europe ApS i stedet for Marius Nicolai Julian Mallet (kilde: CVR).

Global Wind Power udvikler vindmølleparker.

Hymeth ApS

Mats Ivar Blacker er indtrådt som administrerende direktør hos Hymeth ApS i stedet for Torkel Carl Göran Elgh (kilde: CVR).

Hymeth ApS udvikler vedvarende energiløsninger.

Jupiter Bach A/S

Søren Friis Knudsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Jupiter Bach A/S i stedet for Jan Kjærsgaard (kilde: CVR).

Jupiter Bach A/S producerer kompositprodukter til vindmølleindustrien.

Noreco Denmark A/S

Erik Borg er indtrådt i direktionen hos Noreco Denmark A/S i stedet for David Bruce Cook. Euan Campbell Shirlaw er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Lars Purlund, mens Urs Michael Mohn er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Riulf Frederik Rusta. Riulf Frederik Rustad er udtrådt som administrerende direktør hos Noreco DK Pipeline ApS, og samtidigt er Urs Michael Mohn indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

Noreco er et uafhængigt norsk olieselskab.

Visue A/S

Iver Rud Hansen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Visue A/S. Samtidigt er Per Brix Hylle og Per Sørensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Per Strøm Kristensen og Jens Ole Nissen (kilde: CVR).

Visue A/S udvikler overvågnings- og sikkerhedssystemer til energisektoren.

Wavepiston A/S

Martin von Bülow er udtrådt af direktionen hos Wavepiston A/S (kilde: CVR).

Wavepiston A/S udvikler bølgeenergianlæg.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078