23948sdkhjf

Dansk cleantech-virksomhed med i nordisk elite

Den danske virksomhed Black Silicon Solar blev udvalgt blandt 100 andre ansøgere til at deltage finalen i Nordic Cleantech Open.
60 repræsentanter fra multinationale selskaber og venture investorer har udvalgt Black Silicon Solar baseret på kriterierne innovation, team og markedspotentiale.

I processen har også de 25 højest scorende virksomheder fået rådgivning fra juryen for at forbedre deres potentiale. Set ud fra holdenes præsentationer samt karakterer fra juryen rykker de ti bedste nu videre for at konkurrere om guld, sølv og bronze ved det afgørende mesterskab i Aalto Venture Garage i Helsinki, Finland.

Ved hjælp af nano-teknologi har Black Silicon Solar udviklet en metode, der kan forbedre solceller markant. Med et skarpt fokus på prisen i stedet for ydeevnen, har de udviklet en ny overflade til solceller, som blandt andet reducerer tid, produktionsomkostninger og giftige kemikalier.

Finalen arrangeres sammen med Cleantech Venture Day i Lahti, Finland, d. 25.-27. april. Sidste år deltog over 250 deltagere i begivenheden – heraf mere end 50 investorer og omkring 80 cleantech-virksomheder og indflydelsesrige organisationer.

De 10 finalister er:
Black Silicon Solar, Danmark
Aquiloz, Norge
MetGen, Finland
Numcore, Finland
Pegasor, Finland
ReformTech, Sverige
Tomologic, Sverige
Ultranat, Finland
Vasasensor, Sverige
Zemission, Sverige
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109