23948sdkhjf

N1 rykker 60 arbejdspladser til Esbjerg

Som en del af Norlys-fusionen i 2019 fik koncernens netselskab N1 hovedkontor i Esbjerg. 
Nu rykker koncernen 60 arbejdspladser til Esbjerg, da ønsket er at samle alle N1s administrative arbejdspladser i Edison Park.

- Som netselskab står vi over for en kæmpe opgave i at klargøre elnettet til den øgede elektrificering i takt med Danmarks grønne omstilling. Det gælder både i forhold til flere el-biler, der skal oplades, oliefyr der skiftes ud med eldrevne varmepumper og store dele af industrien og transportsektoren, som i højere grad skal bruge strøm som energikilde, siger Markeds- og Udviklingsdirektør i N1, Daniel Skovsbo Erichsen og fortsætter:

- Det stiller naturligvis krav til os som netselskab og vores medarbejdere. For at få det fulde potentiale ud af fusionen i 2019 samler vi nu størstedelen af vores administrative medarbejdere i Esbjerg med mange spændende stillinger inden for energibranchen, som er et af omdrejningspunkterne inden for den grønne omstilling.

N1 forventer at have samlet ca. 200 tekniske og administrative medarbejdere på hovedkontoret i Esbjerg i slutningen af 2023.

Hensigten er at flytte ca. 60 administrative arbejdspladser fra Silkeborg og Støvring til Esbjerg i løbet af 2021, 2022 og 2023. Det forventes, at ca. 40 arbejdspladser flytter til Esbjerg i 2021, hvoraf ca. 25 medarbejdere varsles flytning. Derudover forventes det at flytte ca. 20 arbejdspladser til Esbjerg i perioden 2022-2023, hvoraf ca. 15 medarbejdere varsles flytning. 

- De resterende arbejdspladser, som N1 ønsker at flytte til Esbjerg, vil ske i forbindelse med genbesættelse af stillinger, oplyser Daniel Skovsbo Erichsen i en mail. 

Han oplyser endvidere, at de medarbejdere, som pga. afstanden ikke kan flytte arbejdssted til Esbjerg, vil blive forsøgt at omplaceret til andre stillinger i Norlys-koncernen, der ejer N1.

N1 vil i fremtiden stadig have en række tekniske medarbejdere og arbejdspladser i både Midt- og Nordjylland for at sikre drift, udbygning og vedligeholdelse af elnettet. Blandt andet har selskabet fortsat nødkontrolrum i Støvring, hvor man på sigt vil have tilknyttet 60 medarbejdere. 

Samlet set er ca. 400 medarbejdere fra Norlys-koncernen forankret på Esbjerg-kontoret beliggende på Edison Park.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125