23948sdkhjf

NRGi og Merkur Andelskasse i samarbejde

NRGi og Merkur Andelskasse har netop indgået et nyt Klimapartnerskab, og lancerer samtidig et nyt fælles energioptimeringskoncept primært møntet på danske skoler og andre selvejende institutioner.
At optimere energiforbruget på en skole kræver mange ting. Det kræver ikke mindst en dygtig energirådgiver og en god økonomisk løsning. Den kombination vil Merkur og NRGi nu forsøge at tilbyde sammen.

- Med vores nye Energikonto gør vi det let og enkelt for skolerne at gøre den mest optimale indsats for både klima og økonomi. Der er mange lavt hængende frugter at høste i forhold til energioptimering af institutionsbygninger, hvis man går systematisk til værks, og vi vil gerne hjælpe skolerne i gang ved at gøre processen mere enkel, siger Lars Pehrson, administrerende direktør i Merkur.

- I NRGi er vi rigtig gode til at lave energioptimeringer. Men nogle gange kan det godt tage lidt tid, før besparelserne slår helt igennem for kunden. Derfor er det afgørende for et hvert energioptimeringsprojekt, at der er en god økonomi både forud og under projektet. Her er Merkur en fantastisk samarbejdspartner. De har en klar holdning til både klima og økonomi, hvilket gør vores samarbejde unikt, siger Søren Egge Rasmussen, bestyrelsesformand i NRGi.

NRGi og Merkur kan tilbyde en færdig pakke til skoler, som indeholder energigennemgang af skolens bygninger foretaget af en energirådgiver fra NRGi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094