23948sdkhjf

Aalborg Engineering laver rekordresultat

Sent i 2010 vedtog Aalborg Engineering en strategi om at fordoble omsætningen over tre år – det lykkedes på et enkelt år.
Aalborg Engineering fortsætter de seneste års positive udvikling. Resultatet for 2011 på 18,4 mio. kr. før skat er det højeste resultat i virksomhedens historie og lever helt op til forventningerne og anses for tilfredsstillende.

- Det var vores strategi, at fordoble omsætningen til omkring 400 mio. kr. over tre år, men allerede efter et år er dette lykkedes. Ordreindgangen i 2011 har ligeledes været rekordhøj, og tæt på 700 mio. kr. Dette betyder, at vi ved udgangen af 2011 havde mere end en halv mia. kr i ordrebogen, og beskæftigelsen er dermed sikret helt ind i 2013. Sidste år var vi rigtig glade for at kunne gå ind i 2011 med godt 200 mio. kr i ordrebogen, så dette er ganske overvældende, siger administrerende direktør Peter Overgaard

Succesrig start i Rusland
Den store fremgang i omsætningen betyder samtidig, at Aalborg-virksomheden snart runder medarbejder nummer 100. Aalborg Engineering varetager salg og projektering af kedelanlæggene, mens selve produktionen hovedsageligt foregår i udlandet. Dette betyder, at der udelukkende er ansat ingeniører og teknikere samt administration på kontorerne i Aalborg og i Levice, Slovakiet.

- Vi er endvidere lige netop lykkedes med en anden del af vores strategi, idet vi har fået hul på det russiske marked med et salg til E4 Group. E4 Group skal stå for at bygge et naturgasfyret kraftværk i Hviderusland, hvortil vi skal levere varmegenvindingskedlen, siger Peter Overgaard, og fortsætter:

- Den nye ordre betyder rigtig meget for os, da vi med denne ordre kan se, at en fokuseret bearbejdning af et nyt marked kan bære frugt. Vi har over en periode bearbejdet Rusland, og vi har blandt andet sidste sommer og sidste efterår deltaget i erhvervsfremstød sammen med Kongehuset og Udenrigsministeriet DBDH - Danish Board of District Heating. Ordren i sig selv er på små 50 mio. kr og ikke en af vores største, men det er den strategiske betydning, der er særdeles glædelig for os.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078