23948sdkhjf

Ny direktør i DBDH

Lars Hummelmose tiltræder som ny direktør i brancheorganisationen DBDH – Fjernvarmeindustrien i Danmark.
Den nye direktør har erfaringer fra det private erhvervsliv såvel som fra Udenrigsministeriet, samt en bred viden indenfor energiområdet. De seneste tre år har han og hans familie boet i Paris, og de ser alle frem til at komme tilbage til Danmark.

Lars Hummelmose kommer fra et job som direktør for Europa i Invest in Denmark, som er en del af Udenrigsministeriet, hvor han har arbejdet i næsten seks år. Her har han i dag, sammen med sine medarbejdere i Paris, London og München, ansvaret for at få udenlandske virksomheder til at investere og sætte forretning op i Danmark. Energiområdet er det, som han har brugt mest tid på, og han har en særdeles stor viden om de danske energikompetenceområder, tillige med mange relationer herfra i Danmark såvel som i udlandet.

Lars kom til Udenrigsministeriet fra en position som underdirektør i DLG Service & Energi, hvor han blandt andet havde totalansvar for salg og indkøb af energi med en omsætning på over 1 mia. kr. Dette foregik via en række strategiske samarbejder med Dong, Shell, samt via egenproduktion af biobrændsel. Derudover har han direkte eksporterfaring fra Kongskilde Industries, hvor han havde ansvaret for opbygning af virksomhedens agent- og distributionsnetværk, hvor Østeuropa var et fokusmarked.

Endelig har Lars deltaget i bestyrelsen for VE-Net (Vedvarende Energi Net) og sidder i dag i bestyrelsen for VL Gruppe 75 i Paris.
Læs mere om: DBDH
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095