23948sdkhjf

Iværksættere satser på vindmøllebranchen

To iværksættere Henrik Brink og Jesper Østergaard har netop startet egen virksomhed, Ven-To ApS, med hjemsted i Ringkøbing.
De to vil fortrinsvis satse på vindfabrikanterne som deres kunder. Det nye firma vil tilbyde service, vedligeholdelse og installation på det globale marked for vindmøller såvel onshore som offshore. Arbejdet skal udføres af danske og udenlandske medarbejdere.

- Vi har et stort netværk i branchen, og vi har formået at bevare relationer med mange af vore tidligere kunder. Det skal vi selvfølgelig udbygge, siger de to iværksættere, der håber at kunne skabe nye danske arbejdspladser.

Henrik Brink er 34 år og bor i Ringkøbing. Han har siden 2001 beskæftiget sig med service og installation af vindmøller hos Vestas og en underleverandør, med opgaver i blandt andet Italien, Australien, USA, Portugal og Storbritannien. Senest har han været ansat hos Vestas i overvågningsafdelingen i Videbæk, og tog i 2011 diplom-uddannelsen i ledelse ved AU i Herning.

Jesper Østergaard er 39 år og bor i Lemvig. Han arbejdede i ni år som rejsemontør for Vestas i store dele af verden samt som koordinator i Storbritannien og Irland, hvor han var med til at opbygge den lokale serviceafdeling. Han fik herefter job hos en underleverandør til vindmølle-industrien og blev udstationeret i Portugal, hvor familien tilbragte halvandet år. Siden 2007 har han været projektleder med ansvar for installation af vindmøller i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078