23948sdkhjf

Wind Denmark indgår partnerskab med Danish Export Association

Wind Denmark har indgået partnerskab med Danish Export Association, der betyder, at
vindvirksomheder fremover får mulighed for at trække på Wind Denmark og Danish Export Associations kompetencer og tilbud inden for vindeksport.

Aftalen er indgået i en tid, hvor konkurrencen på det globale marked for grønne løsninger er stødt stigende, og fremover får virksomhederne i den danske vindindustri således bedre forudsætninger for at drage ud og sælge deres løsninger.

Behovet for partnerskabet er også i kølvandet på covid-19 blevet mere tydeligt, mener direktør for Danish Export Association, Ulrik Dahl.

- Tiderne, hvor salg og aftaler per definition skulle gennemføres fysisk, er ovre. I den nye hverdag efter covid-19 skal vi alle vænne os til også fremover at sælge os selv og vores løsninger digitalt. Det nye partnerskab binder vindvirksomheder sammen med flere kompetencer, der kan understøtte denne bevægelse, og det er helt klart til fordel for den danske vindeksport, siger han.

Derfor kan den ye aftale blive en god løsning for alle parter.

- Det er den helt rigtige løsning, da de vindvirksomheder, der hidtil har været medlem udelukkende i Danish Export Association, fremadrettet får hele pakken med adgang til netværk, teknologiudvikling og politisk indsigt gennem Wind Denmark. Samtidig kan vi byde velkommen til gruppen af eksportvirksomheder fra Wind Denmark, som fremadrettet har adgang til vores netværk, rådgivning og uddannelse inden for eksport, siger Ulrik Dahl.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094