23948sdkhjf

Green Hub Denmark og Energy Cluster Denmark indgår samarbejde

Den nordjyske samarbejdsplatform Green Hub Denmark har indgået et nyt samarbejde med Energy Cluster Denmark.

Ambitionen er at gøre Nordjylland verdenskendt som storskala test- og demonstrationscenter for grønne løsninger, og samarbejdet med ligeledes nordjyske Energy Cluster Denmark, der holder til i Aalborg, vækker glæde.

- Vi ser Energy Cluster Denmark som en vigtig aktør i opbygningen af partnerskaber for test
og demonstration på energiområdet. Via energiklyngens netværk og medlemsvirksomheder,
forsøger vi altid stille at med det bedste hold, med henblik på at teste og demonstrere innovative løsninger til det klimaneutrale samfund. Samtidig kan Green Hub Denmark i partnerskabet stille med infrastruktur, bygninger, køretøjer, arealer mv., der kan være med til at teste de grønne løsninger, som klyngen er involveret i udviklingen af, siger projektchef hos Green Hub Denmark, Michael Stie Laugesen.

Hos Energy Cluster Denmark ser man også positivt på samarbejdet, som kan komme begge organisationer - og Nordjylland som område - til gode.

- Green Hub Denmark er en flot konsekvens af den tydelige, grønne ambition, som Nordjylland har udtrykt gennem flere år. Vi ser frem til at stærkt koordineret samarbejde, hvor vi skal supplere hinanden til gavn for virksomhedernes vækst og grønne konkurrencekraft i
Nordjylland. Sammen arbejder vi med den grønne omstilling og vil samarbejde gennem konkrete test og demonstrationer samt aktiviteter i vores innovationsprojekter i energiklyngen. Det kan bidrage til nye, lokale arbejdspladser og grøn vækst i både Nordjylland og resten af landet, siger Glenda Napier, CEO i Energy Cluster Denmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109