23948sdkhjf

Norlys politianmelder konkurrent for vildledning og bedrageri

Norlys har politianmeldt energiselskabet Fauna Energi.

Det sker efter at firmaet har modtaget over 1100 klager fra kunder, der har følt sig vildledt af Fauna Energi. Det skriver Norlys i en pressemeddelelse.

Ifølge anmeldelsen har sælgere fra Fauna Energi - der tildligere hed Norström - i flere tilfælde narret sig til udlevering af CPR-numre og kontonumre, og har på den måde oprettet dem som kunder uden deres vidende.

Det har ført til, at Norlys i fjor indsendte 104 klager over det daværende Norström til Forbrugerombudsmanden, og det førte til, at Forbrugerombudsmanden politianmeldte dem i december.

Direktør er ikke overrasket

Nu har Norlys også selv valgt at anmelde Fauna Energi, og det skyldes, at virksomheden stadig modtager klager fra kunder, der føler sig narret.

Der er eksempler på, at kunder er blevet oplyst, at Norlys er gået konkurs, at Norström og Norlys har fusioneret, eller at Norström samarbejder med Norlys. Alle påstande er usande. Hos Norlys Energi finder direktør Mads Brøgger det beklageligt, at en politianmeldelse er nødvendig, men er desværre ikke overrasket over denne adfærd.

- Ulovligt telefonsalg blandt elselskaber er desværre ikke noget nyt. Nye selskaber kommer til, men de ufine salgsmetoder er de samme. Vores kunder skal vide, at vi står på deres side og bliver ved med at sende deres klager til Forbrugerombudsmanden, indtil denne adfærd ophører. Vi ser nu frem til politiet går ind i sagen, siger han i pressemeddelelsen.

Energy Supply har uden held forsøgt at få fat i Fauna Energis direktør Martin Storm Rasmussen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07