23948sdkhjf

Niras køber Norlys´ energirådgivnings-forretning

Niras har opkøbt forsyningsselskabet Norlys’ energirådgivningsforretning, og overtager dermed en række eksperter inden for energioptimering i industrien. Desuden indgår parterne en ny partnerskabsaftale på området, oplyser rådgiverselskabet i en pressemeddelelse. 

Med købet styrker Niras sin position inden for energirådgivning i Danmark. Opkøbet finder sted med virkning fra 1. april, hvor 9 medarbejdere i Norlys Energi flytter med. 

– Med tilgangen af de nye eksperter styrker vi vores faglige kapacitet og vores position i markedet for energirådgivning til industrivirksomheder, siger Thomas B. Olsen, der er direktør for Procesindustri i Niras, i pressemeddelelse. 

Norlys kort

Norlys forsyner mere end 1 million adresser med elektricitet og internet

Selskabet er resultatet af fusionen mellem energiselskaberne SE og Eniig.

Norlys hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København

– For os var det afgørende at sælge til en aktør, der har rådgivning som sin kerneforretning, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder den bedst tænkelige energirådgivning og samtidig kan sende vores medarbejdere godt videre, udtaler Mads Brøgger, der er direktør for Norlys Energi, i pressmeddelelsen. 

Parterne indgår samtidig en ny partnerskabsaftale, der indebærer, at Norlys fremover kan tilbyde industrikunder nye løsninger inden for energirådgivning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094