23948sdkhjf

Vestas fyrer 220 medarbejdere

Efter opkøbet af MHI Vestas har Vestas nu identificeret en række synergier i sammenlægningen.

Det betyder, at man nu vil fyre 220 medarbejdere – hovedsageligt i Danmark og Storbritannien. Fyringerne kommer ikke til at ske i produktionen, skriver Vestas i en pressemeddelelse.

- Efter vi offentliggjorde aftalen om at købe MHI Vestas Offshore Wind, har vi omhyggeligt planlagt, hvordan vi vil bygge en samlet og stærk Vestas-organisation, som kan lede og opskalere inden for både onshore og offshore vind, siger Henrik Andersen, CEO hos Vestas.

- Vi er nu begyndt med implementeringen af vores integrationsplaner, som desværre betyder, at omkring 220 hårdtarbejdende kolleger skal afskediges. Det er aldrig nemt at tage sådan en beslutning om at sige farvel til gode kolleger, men integrationen og simplificeringen af to virksomheder giver i sagens natur overlap mellem funktioner, og det er derfor nødvendigt, hvis vi vil skabe en konkurrencedygtig og skalerbar organisation, fortsætter han.

1. februar vil Vestas internt offentliggøre et nyt organisations-setup. Allerede nu går man dog i forhandlinger med de berørte medarbejdergrupper.

Globalt beskæftiger Vestas 29.000 ansatte og cirka 6.000 af dem arbejder i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.226