23948sdkhjf

Hammel Fjernvarme napper direktøren hos genanvendelsesvirksomhed

Fra den 1. februar 2021 vil det være Bjørn Stender, der kommer til at stå i spidsen for Hammel Fjernvarme. 

Bjørn Stender kommer fra en stilling som adm. direktør for genanvendelsesvirksomheden Dansk Affald A/S, hvor han har været ansat siden 2011. Før det slog han sine folder hos Refa. 

- Det er en tilfreds og enig bestyrelse, der byder velkommen til Bjørn Stender som ny direktør for Hammel Fjernvarme, siger Stig Andersen, bestyrelsesformand for Hammel Fjernvarme i en pressemeddelelse.

Bjørn Stender efterfølger Niels Haugaard, som fratræder 28. februar 2021 efter 18 år som direktør.

- Takket været Niels Haugaard har Hammel Fjernvarme i dag et af landets mest effektive og miljørigtige affaldsforbrændingsanlæg – samtidig med, at varmeprisen ligger blandt landets billigste, siger Stig Andersen om den afgående direktør. 

På dødsliste

Bjørn Stender kommer til et selskab, der er havnet på KLs kedelige liste over de affaldsforbrændingsanlæg, der skal nedlægges frem mod 2030. 

Hammel Fjernvarme har dog tænkt sig at kæmpe for sin sag og sit forbrændingsanlæg. 

Af en pressemeddelelse offentliggjort før jul fremgår det, at Hammel Fjernvarme sammen med de øvrige private forbrændingsanlæg har hyret advokatfirmaet Horten til at foresvare sagen. 

- Hvis det kommer så vidt, at det lykkes regeringen at lukke de private forbrændingsanlæg, er vi selvfølgelig klar til at kæmpe for størst mulig erstatning som kompensation og til ombygning af ovnen til andre brændsler, skriver fjernvarmeselskabet i meddelelsen. 

Kommenter på artiklen (3)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11