23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser: Fem kvinder træder ind i Aura Energis bestyrelse

Aura Energi: Ny formand på plads

Der var nye ansigter på en tredjedel af bestyrelsen, da Aura Energi tirsdag aften holdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde med det ene punkt på dagsorden at vælge ny bestyrelse.

De fem nye bestyrelsesmedlemmer er alle kvinder, mens der var genvalg til ti af de siddende mandlige bestyrelsesmedlemmer.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig selv med Henning Kruse som ny formand og Peter Rønne som ny næstformand.

Pr. 15 december 2020 udgøres Aura Energis bestyrelse af:

Henning Kruse (formand), Peter Rønne (næstformand), Lars Broni, Claus Ørnbjerg Christensen, Ivan Dybvad, Susanne Lee Jørgensen, Charlotte Ellegaard Knudsen, Bjørn Kristensen, Lars Kromand, Karen Møgeltoft Lebeck, Ole Lykke Petersen, Lars Kreutzfeldt Rasmussen, Benedikte Dalhoff Werk, Jette Schmidt Buch (medarbejdervalgt) og Allan Kulas (medarbejdervalgt)

Aura Energi er en østjysk energikoncern med ca. 315 medarbejdere, der beskæftiger sig med installation, energirådgivning, fibernet, el-handel, vedligehold og udbygning af el-nettet.

Bladt Industries : Chief Legal & HR Officer forlader Bladt

Anne Kaptain, som i dag er en del af direktionen i Bladt Industries A/S, har efter knap 7 år i Bladt Industries A/S ønsket at finde et nyt arbejde udenfor Bladt Industries A/S.

Planen er, at Anne Kaptain vil varetage sit job i direktionen som normalt frem til udgangen af marts 2021.

- Anne Kaptain har i sin tid hos Bladt opbygget både vores juridiske afdeling, herunder etableret en velfungerende contract management funktion, og Anne har opbygget Bladts HR afdeling. Anne har været en stor del af etableringen og opbygningen af vores udenlandske aktiviteter i England, Taiwan og USA, og Anne har stået i spidsen for at Bladts compliance er på et højt niveau, herunder fx vores CSR program. Der er ingen tvivl om, at Anne vil blive savnet, siger administrerende direktør Anders Søe-Jensen.

Kilde: Bladt Industries

Ekman Denmark ApS

Ulf Fredrik Gustaf Arne Trägårdh er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ekman Denmark ApS i stedet for Annie Elisabeth Edvardsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Lars Peter Sandberg er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Ekman Denmark ApS er leverandør af træpiller.

Hess Denmark ApS

Margaret Helen Kloska er indtrådt i bestyrelsen hos Hess Denmark ApS i stedet for Evelyn MacLean (kilde: CVR).

Hess Denmark ApS driver oliefelter i Nordsøen.

Leif Koch A/S

Jan Kroeze Andersen er indtrådt som administrerende direktør hos Leif Koch A/S i stedet for Flemming Thauer Toft. Samtidigt er Christian Peter Læssøe indtrådt i bestyrelsen i stedet for Flemming Thauer Toft (kilde: CVR).

Leif Koch A/S er specialiseret i lækagesporing på vandnettet.

Lyngby Kraftvarmeværk A/S

Morten Holst Aaen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Lyngby Kraftvarmeværk A/S i stedet for Henrik Lind. Samtidigt er Søren Lykke-Andersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jonas Højhus Jeppesen (kilde: CVR).

Lyngby Kraftvarmeværk A/S leverer varme til DTU.

MHI Vestas Offshore Wind A/S

Kentaro Hosomi er udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos MHI Vestas Offshore Wind A/S. Samtidigt er Kerstin Mariella Knapp og Steen Møller indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anders Jakob Vedel, Eisaku Ito og Masayuki Fujisawa (kilde: CVR).

MHI Vestas Offshore Wind A/S er en af verdens største producenter af offshore vindmøller.

MJK Automation ApS

Arnout Hendrik Spiegelenberg er indtrådt som administrerende direktør hos MJK Automation ApS mens Carsten Saugmann Sønder. Arnout Hendrik Spiegelenberg er indtrådt som næstformand i bestyrelsen. Samtidigt er Jeanette Jørgensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Carsten Saugmann Sønder (kilde: CVR).

MJK Automation ApS producerer styringer, niveaumålere og flowmålere samt analyseinstrumenter til renseanlæg, vandværker og industrier verden over.

SE Rådgivning A/S

Christian Ruhe er indtrådt i direktionen hos SE Rådgivning A/S i stedet for Allan Møller Pedersen. Niels Duedahl er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Jan Vorup Nielsen. Samtidigt er Mads Brøgger og Gert Vinther Jørgensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Allan Møller Pedersen og Torben Poulsen (kilde: CVR).

SE er et af Danmarks største energiselskaber.

Siemens Aktieselskab

Kurt Othendal Nielsen er udtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Siemens Aktieselskab. Samtidigt er Jørgen Kudsk indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem (kilde: CVR).

Siemens Aktieselskab er en af Danmarks største teknologikoncerner.

Total E&P Als A/S

Matthieu Camille Joseph Bouyer er indtrådt i bestyrelsen hos Total E&P Als A/S i stedet for Laurent René Louis Wolffsheim. Samtidigt er Romaric Pascal Marie Roignan indtrådt som bestyrelsesformand hos Total E&P Algérie Berkine A/S i stedet for Elias Kassis (kilde: CVR).

Total er et fransk olieselskab.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.085