23948sdkhjf

Sværvægtere stikker hovederne sammen i ny podcast

Det nordjyske partnerskab Green Hub Denmark er klar med en ny podcast, der skal gøre både fagfolk og den almene borger klogere på mulige veje at gå, hvis vi skal nå målet i 70 procents-målet i 2030.

Det overordnede tema vil være 'Hvordan vi når 70 procent CO2-reduktion’ og Green Hub Denmark vil med Jakob Sloth Linneberg fra Ugli Fruit Podcasting i hvert afsnit sætte to eksperter sammen, der arbejder med grøn omstilling på forskelligt niveau og forskellige områder.

Podcast-deltagerne kan være aktører fra forskning, brancheforeninger, erhvervsliv – herunder både virksomheder, der udvikler eller producerer komponenter til den grønne omstilling eller øvrige virksomheder, der har brug for at sikre en bæredygtig profil.

- Vi undersøger nogle emner med en længerevarende aktualitet end de daglige nyheder. Jobskabelse, grøn omstilling, CO2-reduktionsmål, genanvendelse og erhvervsstrategi. De her emner har et længere tidsperspektiv, og derfor vil man også kunne lytte til vores podcast om 3-6 måneder og stadig opnå noget aktualitet, forklarer projektchef hos Green Hub Danmark, Michael Stie Laugesen.

Aalborg Portland, Cemtec & BWT

De to første afsnit lanceres i dag på diergerende pod-cast-platforme, mens afsnit tre og fire er under udvikling. Planen er at udgive en podcast om måneden.

I det første afsnit vil det være Michael Thomsen, CEO hos Aalborg Portland og Søren Bjerregaard, administrende direktør hos Cemtec/Hydrogen Valley, der vil tale om genanvendelse af CO2 og mere specifikt, hvad Aalborg Portland gør og planlægger at gøre for at reducere deres CO2-udledninger.

I det andet afsnit vil administrerende direktør hos Blue World Technologies, Anders Korsgaard og commercial manager hos Port of Aalborg, Jeppe Faber snakke om, hvad der kan gøre Nordjylland mere attraktiv som lokaliseringssted for virksomheder. 

Mål og med

Grøn omstilling er en aktuel overskrift, der på nuværende tidspunkt er umulig at komme udenom. Forskningsverdenen og mange virksomheder er dybt involverede, men den almene borger og private forbruger bliver også i stigende grad involveret. 

Green Hub Danmark ønsker med podcasten at afmystificere nogle af de mange buzzwords og teknologier, der nævnes, så både fagfolk og den almene borger med interesse for grøn omstilling får en bedre forståelse af muligheder og udfordringer.

- Podcast-mediet giver os en mulighed for at gå mere i dybden og fordybe os i et emne. Vi tager nogle komplekse emner og forsøger at afmystificere dem, gøre dem mere forståelige og fjerne noget kompleksitet, siger Michael Stie Laugesen.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188