23948sdkhjf

Milliard-anlæg på stand by til 2013

Repræsentantskabet for det fælleskommunale affaldsselskab L90 har besluttet at udskyde afgørelsen om affaldsanlægget til 1 mia. kr. ved Kjellerup til 2013.
- Repræsentantskabet blev enige om at give bestyrelsen mulighed for lige at undersøge konsekvenserne af nogle af de ting, som er i gang i dansk affaldshåndtering med henblik på at vurdere, om projektet skal revideres, siger direktør for L90, Flemming Christensen, til dknyt.

Dermed er anlægget sat på stand by frem til 2013. Det blev konklusionen da de 13 medlemskommuner af affaldsselskabet L90 mødtes i sidste uge.

- Der skal foretages en vurdering af - i den udstrækning vi kan komme tættere på det - om den siddende regering vil gennemføre en liberalisering af affaldssektoren, som den foregående regering havde besluttet sig for at gøre i løbet af 2012, forklarer Flemming Christensen.

En liberalisering af affaldssektoren vil få stor indflydelse på tilstrømningen til fremtidens affaldsforbrændingsanlæg.

Positive vinde
Flemming Christensen vurderer, at selvom man netop har besluttet sig for at se tiden an, så er de fleste af de 13 kommuner positivt stemt over for afffaldsanlægget og det er derfor også magtpåliggende for repræsentantskabet at understrege at projektet ikke er taget af bordet.

Bestyrelsen skal påny tage stilling til værket ved næste repræsentantskabsmøde, som finder sted i maj 2013.
Læs mere om: L90
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078